CilekliVotka dolapfaresi Hahahaha ya evet biliyor ama ne bileyim ne çekiniyorum 😂😂 Sevişemeyecek kadar ağırlaşınca insan daha bi kuduruyor anlamıyorlar 😂😂
CilekliVotka S_s_s Ay bende çok seviyorum onu bayılıyorum hatta ama boşalamıyorum öyle ben ya sürekli yaparız onu ama hiç boşalmadım o pozisyonda🤣
CilekliVotka bisadekahve Denenebilir işte buu 🤩 Teşekkür ederim kız eve gelsin yapışayım herife de deneyelim bi😂😂
Amannebileyim Sadem ben de eşimin üzerindeyken orgazm olabiliyorum sadece üst bedenimiz yapışık oluyor bel hareketleri ile yapıyorum 😂
Sadem Amannebileyim denıycem bakalım ama ben öyle yapınca klitoris orgazm oluyorum hemencecik o yüzden vajinala kadar dayanamıyorum nedense 🤣
Amannebileyim Sadem İkisi de oluyor bende bu şekilde orgazm olunca hemen bırakmazsanız vajinal orgazm da oluyorsunuz
Glr_09 MarieLaforet bilemicem ama yani tavsiye etmiyor erken doğum olabilir yani vajina genişlediği için ama ayda bir yeterli bence haftada bir yadağ
Pembe CilekliVotka bebeğim yan yat esin koyarken sende elinle kendini oksa klitorisi uyar keyif alacağına eminim hamileyken en iyi yöntem buydu ve düşük yada erken doğum riskin yoksa doğuma kadar cinsellik serbest hade keyifli geceler 😅😅