bitterdelisi24 CilekliVotka valla helal olsun :) bence böyle ısteklı enerjık olmak cok guzel masallah sana
dolapfaresi CilekliVotka doktor o alışkın böyle şeylere çocuğu da öyle yaptığımızı biliyor sonuçta 🤪 o benim soruma sasirmadida çok agirlastiğım halde hala böyle istekli olamama şaşırdı🤣😂
CilekliVotka dolapfaresi Hahahaha ya evet biliyor ama ne bileyim ne çekiniyorum 😂😂 Sevişemeyecek kadar ağırlaşınca insan daha bi kuduruyor anlamıyorlar 😂😂
TombulHatun Glr_09 evet yani bizim ilk 3 ay bile olmuştu ilişki çok şükür biz sıkıntı yaşamadk. Doktor yasaklamadığı sürece bence sorun olmaz
Glr_09 TombulHatun evet bana da dedi ağrın olmadığı sürece sıkıntı yok ama int okumuştum doğuma 4 hafta yapmayın diyordu
TombulHatun Glr_09 aman int herşey yazıyolar. doktor yasak demediyse kadında kendini iyi hissediyorsa devam 😄
MarieLaforet Glr_09 ay olur mu doktorlar özellikle 34den sonra öneriyor eğer tehlikeli bi durum yoksa
Glr_09 MarieLaforet bilemicem ama yani tavsiye etmiyor erken doğum olabilir yani vajina genişlediği için ama ayda bir yeterli bence haftada bir yadağ
CilekliVotka S_s_s Ay bende çok seviyorum onu bayılıyorum hatta ama boşalamıyorum öyle ben ya sürekli yaparız onu ama hiç boşalmadım o pozisyonda🤣
bisadekahve CilekliVotka bende öyleydim çok istekliydim hamileyken ama o şekilde zevk almam çık zor oluyordu ben eşimi eşim beni mutlu ediyordu 😂
CilekliVotka bisadekahve Denenebilir işte buu 🤩 Teşekkür ederim kız eve gelsin yapışayım herife de deneyelim bi😂😂
bisadekahve Ozge49595 günde 2-3 kez ver her gün girlen ilişkilerde böyle bişey olma ihtimali olduğu söyleniyor kesin bir kanıt yok ve doğumu başlatma yöntemi olarak kabul görmüyor
Amannebileyim Sadem ben de eşimin üzerindeyken orgazm olabiliyorum sadece üst bedenimiz yapışık oluyor bel hareketleri ile yapıyorum 😂
Sadem Amannebileyim denıycem bakalım ama ben öyle yapınca klitoris orgazm oluyorum hemencecik o yüzden vajinala kadar dayanamıyorum nedense 🤣