Dolunayy Akrep Kilom hep stabil ,hiç kilo derdim olmadı o sebeple hangisi daha kolay bilemiyorum ama ,banada hep almak daha kolay gelmiştir . Genelde bizim kadınların ortak problemi kilo olduğu için ondan kaynaklı beynimde öyle yer etmiş olabilir 😅
Yokartikk Akrep kesinlikle kilo almak vermekten daha çok.zor kendimden biliyorum arkadaş dünyayı da yesem kilo almiyim olmiiii olmiiiii 😭😭😭🤣🤣🤣🤣
BademGozlu Akrep obezite halk sorunu haline gelmişken kilo alamıyorum demen oldu mu şimdi 😅 ben kilo veremeyen olarak kınıyorum siz kilo alamayanları 😂😂
Akrep Dolunayy Ben doğumdan sonra fazlaca verdim bi kaç kilo eksiğim var onları alamıyorum naparsam yapayım😂 52-53 arası gidip geliyorum ama asla 53 buçuk olamıyorum mesela 🥲
2minikmucize Akrep linçlemek istiyorum seni belki kınarsam başıma gelir🤣ben çık değil 65 olsam yeter 🤣😊🥰
TombulHatun Akrep güzel denemeliyim hem sütümüde etkilemez bu gönül ister kilo almayı yapıp içelim ama hayaller hayatlar 😄😄😄
Akrep TombulHatun ciddimisin. Bak ben su içmeyi unuturum o derece uzağımdır. Ama suya tarçın ve elma dilimleri koyunca litre litre su içiyorum. Onlar suyu sevdiriyorlar 😂
Rouge Akrep ben türk kahvesini sabahları ac karnına içtigimden beri kendimi daha fit hissediyorum 😂😂kesin bir etkisi vardır
TombulHatun Yokartikk yok yok emin ol yer değiştirmek istemezsin ama sana bi 20 kilo versem olmamı 😄😄😄😄 ikimizinde gönlü olur