Kızlar evliyim ve eşimle hep aynı düzlükte gitmekten sıkıldık değişik oyuncaklar kelepce vs titreşim aletleri falan alıp değişik şeyler denemeye çalışıyoruz bende aklıma değişik bişey geldi dedim ki kavanoza böyle seks görevleri yazayım çektiğimiz kağıdı yapalım neler yazabilirim önerilerinizi bekliyorum ❣️Mesela duşta seks yap işte beni tahrik et vs vs hayal gücünüze inanıyorum 😅

Xex teşekkürler başka neler olabilir 😌

Striptiz yapin yada esiniz uyurken sabah penisini elleyip yalamaya başlayın uyaninca sizi çıplak görsün

Xex bu ikinciyi hep denemek istemişimdir ama hiç fırsat olmadı 😅teşekkürler

• Xex bunu yanıtladı.

Limonar cokzevkli oluyor ☺️ birde erotik bir video acarsaniz atesiniz tavan☺️

Limonar benim de yapasim geldi aksam kocam gelince sanirm saldiricam🤭

Xex ama şöyle bi sorun var benim eşim benden önce uyanıyor ve uykusu çok hafif 😅😅😅

• Xex bunu yanıtladı.

Xex beni de bi ateş bastı 🥵😅

• Xex bunu yanıtladı.

Limonar aksami zor yapicaz benim birde kizim gec uyuyor sabirsizlaniyorm 🤭

Limonar ay benimkinin de xok ağır cok zor uyaniyor arada yaparm uykuda zaten cabuk etkileniyorlar sadece ic camasirm ile kalirim yalar uzerine cikarim