Akrep bilmiyorum ki nasıl hep titreşiyor hemde kendi sokuyor galiba 😅

Limonar Anlayamadım bende 😂😂 umarım erkek kullanıyordur yani🙈

• Xex bunu yanıtladı.

Xex Anladım🥰 kusura bakmayın dikkatimi çektiğinden sordum🙈

Akrep onemli degil☺️☺️☺️

Limonar bende farkli birsey yapmak istiyorum ama ne olabilir hic bilmiyorm daha once yapmadigim borsey istiyorum

Xex beni tahrik eden bişey var ama zor o biz kayınvalideler ile alt üst oturuyoruz onlar evdeyken gizlice yapmak onların evinde ama çok zor 😅😅😅

• Xex bunu yanıtladı.

Limonar uff evet buna bende cok tahrik oluyorm ama bizim uzak evler ama kaldigimz zaman bende hic olmadigi kadar atesleniyorm nedense duramiyorm🤣

Xex kendi Annemler uzak annemlerdeyken odamızda yapabiliyoruz ama aşağıda zor hiç denemedik bile 😅😅

• Xex bunu yanıtladı.
              • Xex bunu beğendi.

Limonar evet kalmayinca zor ☺️bende her gece bile yapabilirm o derece yani 🤭

Akrep şuan okudum yorumları Allahtan değilmiş bu gözler onu görmeye hazır değil henüz 😁

Xex bacım seks karşıtı değiliz hiçbirimiz ama Allah rızası için mutfakta tezgahta nedir ya nimet pişiyor nimet yeniyor orda düzgün bi öneride bulunsaydın keşke😂

Limonar kamasutra zarlari oluyor seks oyuncagi olarak zarlari atiyorsunuz hangi pozisyon denk gelirse artik trendyolda var bakin 🤣👍 birde seks zili oluyor istediginiz zaman zili caliyorsunuz karsi taraf anliyor😀

Limonar yok mantıklı kız bende mi denesem farklı şeyler arıyorum çocuk olsa da napiyim hep aynı olunca sıkılıyor insan

3 yıl sonra