Erkekler neden pavyona giderler
Ben annemgille gitsem yaşlı genç fark etmez bulur birini beni gine evlendirirler hergun hakaret laf ederler ben onları bilmez basta üvey baba o kadar sevinir ki hergun başıma kakar yediğim ekmeğim gözüne batar konustum evlenmeden öncede yalvardım bırakın okiyim hayatımı kurtarayım dediler kabul etmediler etmediler
Ozge49595 ya bu pavyon meselesi cok çirkin degilmi kadinlarla kalkip oynanmasi bile paraylaymis. Esimin bi arkadasi var gül gibi karisi iki cocugu var ama gizli gizli gidiyo esi sehir disindayken hep pavyonda ordaki kadinlar yuzunden dayak yiyo bu kisinin eşide benim eski bir arkadasim söylesem bir dert direk bosanmaya gider kiz asiri kiskanc soylemesem ben kizin yuzune bakamam napsam bilmiyorum🤦♀️
Meva61 tabiki öyle ama dediğim gibi ha diyincede olmuyo bazen yapamıyorsun her taraflı düşünmek gerek yinede sizin düşüncenizede saygı duyuyorum yanlış söylüyorsunuz demiyorum😊
Ozge49595 valla canım kusura bakma ama yazıklar olsun öyle anne babayada o ne demek k ya
ZRaporu aminn
Ozge49595 canım kaç yaşındasın
JartiyerliKedi yani bu bile kabul edilir ama ömür boyu çekilecek çile değil. Benim hep düşüncem, yarın ölebilirim değerimi bilmeyen adamın elinde bir gün daha geçirmek istemem
JartiyerliKedi 21 yaşındayım
Ozge49595 canm ya bebişin kaç aylık
JartiyerliKedi 3aylik daha
Ozge49595 yaa kıyamam minnoşum annesi gibi😍
JartiyerliKedi o senin minnoslugun ablası 🥰🥰
Ozge49595 benimde 2 ay 19 günlük bi oğlum var bende 20 yaşındayım 😊
Ozge49595 ya daha çok gençsin sen nasıl anneymiş bu evine para getiriyo olması adam olduğu anlamına gelmiyo valla
Ozge49595 şerefsiz halsiyetsiz ve namus yoksunu oldukları için giderler
Ozge49595 öncelikle Allah sabır versin canım sana. Affedersin ama bi pisliğin eline düşmüşsün sende benim kaynanam gibi kadın öyle bi anlatıyor ki yürek dayanmıyor dinlemeye kayın babamı boşamamış, ama çok zorluk çekmiş ve çocuklarınada sevgi vermemiş benim eşim en küçükleri içine kapanık ve çok duygusal büyümüş. herşey eve para getirmek değil. Adam her hastandığında kaynanam bakmış iyileştikten sonra hooopp tekrar kendini kadınlara atmış hiç düzelme olmamış 65 yaşında hala dostu var. Kaynanam MaşaAllah tek başına çocuklarını çok temiz yetiştirmiş. Sende kendini çocuğuna ver😊