cutechucky Ozge49595 kuzum seni burdan çok sık görüyorum aslında çok neşeli birisin ama eşinden dolayı yüzün gülmüyor anladığım kadarıyla. Özel olmazsa bişey sormak istiyorum elbetteki boşanmak kolay değil herkes gibi ota çöpe bosan diyen biri de değilim ama sana sormak istiyorum neden ayrılmayı düşünmüyorsun veya düşünüyormusun kendine soruyosundur bu böyle böyle nereye kadar gicidek…. Vs
Bomonti Ankarada falan mısınız sürekli gidiyo yani orda yaşıyosanız orda pavyon gazino alemi olarak farklı bi dünya var ordan kopartmak alışmış biri için zor olur kendi gitmek istediği için yanındakilerde sürekli hadi gidelim yapıyodur
Ros Ozge49595 hersey ailenden baslıyo canm Arkanda ailen olsa bak bakalım gıdıyo mu nasıl olsa beni bırakmaz mantıgı var. Cok uzuldum. Eve ekmek para getrmk hersey degıl para kazanılır ONEMLI olan sevgi saygı. Bnce o adamın once kendıne saygısı yok
cutechucky Ozge49595 al birini vur ötekine benim eşimde şuan Ankarada Bi pavyon da foto attı anormal durmuyor tabi bilmiyorum orda nasıldır pavyonlr
Ros Ozge49595 canım yada oyle kadın mı ozenıyp kı Bı masa hazrla Bı aksam onlar gıbı giyin bakalım Baska yol yoksa evlılıgını kurtar boyle dene bıde
Thinky Ozge49595 şahsen bende kaslı kaslı erkekler etrafımda dönsün dans etsin gelsin masama benle sohbet etsin bi güzel içip eğleneyim isterim 😂😂😂 o yüzdendir ki erkeklerde gidiyor işte pavyona gözü gönlü açılsın die zaaaaar 😂
Anna_karenina1 Ozge49595 pezeveng oldukları için tövbe tövbe ne diye giderler hiç bilmiyorum kaynımda gitmiş bekar bide esim hastanelik etti abi çok zevkli diyor bide utanmaz