SuPerisi0 Sadece cevap vermek için veriliyor ya şu cümlelerin arkasında bir tanecik sarfedilmiş akıl görmüyorum. O kadar düşünmeden yazıyorsunuz ki, buna da karışacağımı sanmayın kendi seviyenizi belirlersiniz. İstediğiniz posta binlerce yorum yazabilirsiniz yani önemli zannetmeyin kendinizi umrumda olmaz. Zaten böyle zihniyet ile çocukca inatlarda bulunan birinin postlarını okur geçerim. Ama yanlış dini cümleleriniz Allah’a havale. Vicdanı olan orda durur..

SuPerisi0 Belli oluyor okumadığınız. Yarın bir gün başka hesap açıp melek (!) olarak döneceksiniz. Kendinizi kandırmaya devam edin. Saygıyı da üslubu da öğrenin gelirken olur mu 🙃

SuPerisi0 Hocanız değilim, keşke olsam da saygıyı hoşgörüyü öğretebilsem. Ama siz sahte hocalardan sahte kaynaklar alın, bizimkiler işinize gelmez. Yanlışınız söylenince kabul etmek yerine üste çıkmaya çalışırsınız. Sizin için çokca iradeli tutartlı bilgili günler dilerim🌸

SuPerisi0 Şu hayatta hiç mıymıntı olmadım pratikçe işimi hallederim. Amaçsızca düşünmeden yazdığınız saçma hakaretlerinizden dahi görünüyor. Beni kışkırtmaya çalışıyorsunuz ki size hakaret edeyim bende sizin gibi sümsük diyeyim diye ama kusura bakmayın o oyunlara gelmezler. İnsanın tartıştığı kişinin bile kaliteli olması lazımmış. Çok iyi anladım şuan, 🙂

SuPerisi0 Gözünüzde ne canlandırıyorsanız artık saçmalamayı kesin ve siz yürüyün.

SuPerisi0 Ben görüyorum ki sizden insanmışım. Kibarlığı mıymıntılık bellemişsiniz doğrudur. Nezaketten payınızı almayıp hep kaba olduğunuz için. Burda nasılsanız normal hayatınızdaki saygısızlığınız çok daha vahim. Siz her şeyi yanlış bildiğiniz için bu bilirimlerinize de inanmıyorum. Haydi başka kapıdan alın ekmeğinizi, bastırılınca bu kadar çirkefleşmeye gerek yok. Anne olmanız çok üzücü. Umarım evlatlarınız bilinçli büyür.. böyle bir annem olmasını istemezdim..

SuPerisi0 Terbiyenizi takının saygılı olun. Sizin bu yaptığınız merkeplik asıl. Saçma sapan yorumlarda bulunarak iste çıkmak hele ona kelime sarfetmeyeceğim. Çünkü ne desem hafif kalır. Saygısızla münakaşaya girmek çok çetin bir mücadele. Kendinize saygınız yok başkasına neden olsun gerçi

@NaimeYilmaz @Nietzsche @Panda @Peride Şikayetciyim. Şahsıma edilen hakaretler için değil, böyle birinin toplum içinde barınıp başkalarına da zarar vereceğinden, sağlıklı konuşmadığından, bilgisizce insanlara sapkın yorumlar yaptığından dolayı şikayetciyim.

zarifhanim Yorumları bildir, ben de bildirdim senin için… Lütfen uzatma boşver. Ben dahil buradaki bir çok kişi senin nekadar güzel bir insan olduğunu biliyor. Daha fazla sıkma canını.

Miskin Ahh hiç uzatmak bu çirkin üslupla mücadele etmek istemezdim. Ama ileri gittikçe gidiyor. Özsaygı saygı falan hiç kalmadı. Burada bu konuşmayla barınacağını sanıyor. Teşekkür ediyorum bu arada 🌸

zarifhanim Rica ederim.. Gerçekten hayretler içinde okudum bende🤦🏻‍♀️ Ama dediğim gibi bildir tüm yorumları ve iyice aşağı inme niyet belli çünkü 😏

SuPerisi0 Siz cevap vermek için yazmaya devam edip kendinizi teselli edin. Son cevabı verince haklı olmuyorsunuz ama cevap hakkı sizin olsun 🙂

SuPerisi0 seviyye yoksunusunuz. zarifhanim bu hanıma da böyle şeyler söylediniz ya. Sizin yerinize ben utandım. Sizin gibiler böyle gyzelim platformalarda olmamalı. Zarif hatun burada sayılan sevilen bir kişi. Gerek guzel yorumları gerek güçlü dini bilgisiyle çok çok saygı deyer bir insan. Sizin bu mahalle ağzınızla konuşmalarınız sayesinde asla kalitesini düşüremezsiniz. Tüm söylediğiniz çirkef kelimeleri de onun yerine ben iade ediyorum size. Terbiye medeniyyet yaşa bakmıyor ne yazık ki

E_heralde Bende aynı düşüncedeyim. Çünkü bilinçli değil üslubu, cümleler tamamen kendini savunmak hakaret etmek için sarfediliyor. Başka hiç bir olumlu şey yok. Algı sadece bu yöne planlanmış. Hakaretimi edeyim güleyim içim rahat olsun şeklinde. Ama içi rahat olsun emeline ulaşmıştır 😊

zarifhanim gerçekten çok üzüldüm ünvanınıza böyle şeyler söylenmesine. Gerçi kesinlikle sizle bir alakası yok yanınızfan bile geçemez. Ama sinek misali. Midemiz baya bulandı. Nasıl derler cahille tartışma ateşe atılmış körük gibidir. Bu da o misal