Bugün kocama süpriz için post açmıştım değmezmiş bir kez daha gördüm bunu işten geldi telefon elinde ne çocuğa ne bana bakıyor hatta papci içinde bağırıp küfür etti 7 24 sizinle mi uğraşıcam diye bende o sıra buna ilaç hazırlıyordum bıraktım 7 24 seninlemi uğraşacam dedim htasını anladı hemen sırnaştı öptü çocukla uğraştı falan neyse yattık yine elinde telefon benim zorumla konuşuyor birde canım sıkkındı benm ailemde arkadaşım da o onunla paylaşıp iyi olurum ama hiç necisin demedi telefonla oynuyor hala bende dedim böyle böyle git şurdan bi ya telefonu sstıyımda kurtul hemen yatağın en ucuna gitti anlattım falan yok en son sinirlendim hem anlattım hem ağladım hala ve hala umrunda değil vicdanı nasıl rahat uyudu bilmiyorum sonra 1 saat sonra sarılmaya kalktı yüz vermedim sepwte eklediğim şeyleride çıkardım almıycamda yapmıycam gram hakettmşyor nasıl davranayım sizde
Süpriz postu vs eş
Buseek o nasıl yapıyorsa aynısını yap ne eksık ne fazla.. haketmeyene haddınden fazla değer verme sonuc bu sekılde olur.. o dönüp arkasını yatıyorsa sende yatabilirsin , o takmıyorsa sende takmayabilirsin. Dünya onun etrafında dönmüyor 💁🏽
bitterdelisi24 öyle zannediyor ama ben öyle yaptığımdada aman aenlemi uğraşıcam diyip gidiyor daha çok sinirleniyorum
Buseek kaçan kovalanır sen yüz verme sırnaşmaya başlar illa ki
- Düzenlendi
dramaqueencnm sırnaşmaya başlayınca yüz vermessem daha çok sinirlenip koyup gidiyor yüz verirsemde arsız olup bişey yok gibi davranıyor napacağım böyle
Buseek neden yüz vermediğini açıkla ben olsam öyle bi insanın yanınds 5 dakika bilr kalamazdım
Buseek işte umursama sende bırak yani sinirlenme takma derken gerçekten takmamaya çalış. Baksana bu sekılde sadece sen üzülüyorsun adamın umrunda degıl
Buseek benimki de bir aralar böyleydi bende ne yaptıysa aynısını yaptım oyun indirdim onu oynamaya başladım kendime vakit ayırdım sonra bıraktı teefonu interneti hele oyun oynarken dış dünyayla bağlantısını kesiyor bişey anlatıyorum takmıyor dinlemiyor bende bağırmıştım ben duvarlamı evlendim dedim sonra ben carlayıp oralı olmayınca değişti