Kızlar eşimle ilişkiye girince ilk boşalmadan sonra penisi iniyo uzun bi süre de sertleşme olmuyo sizce neden olabilir sertleşmesi için yapabilecegimiz bişey varmı acaba
Sertleşme
Betulll E yavrum kendin söylüyorsun bosalmadan sonra diye normal bu aradan biraz zaman geçmesi gerekiyor tekrar sertleşmesi icin 🙈 ben misal ikinciyi hic aramam çünkü ilki hem uzun sürüyo hem de o doyum noktasına ulaştıktan sonra açıkça soyliyim isteğim gidiyo gibi oluyo azaliyo yani 😁
Betulll normal olan bu zaten canım
Betulll benim esiminde öyle maalesef 15 20 dk aradan gecmesi lazim anca oyle tekrar sertleşme oluyor
Hayır ne bekliyorsunuz ki hazır kıta 3-5 saat beklesin mi 🤣
Betulll yeter da 😂😂 bıkere boşalmış bırdaha hemen olmazki.. onunda canı var bu kadar üstüne gitmeyin😂😂
bitterdelisi24 ilki 2 3 dk sürmese benim içinde yeterli zaten ama kısa sürüyor kendi tatmin oluyor bende mecbur ikinciyi istiyorum
MarieLaforet 😂😂😂 ya öyle degil ilki kısa sürdüğünden ikinciyi istiyorum
bittercikolata normalde bende uzun surunce istek olmuyo ama ilki kısa sürünce bende 2. De tatmin oluyorum
Betulll he ondan. Ozaman ön sevısmeyı uzun tutun önce sen boşal daha sonra eşin 💁🏽
MarieLaforet ahahahah
bitterdelisi24. Teşekkür ederim 🥰
Betulll Çeşme mi cnm bu her zaman aksın yeter işte🤣bi kereden sonra sıkıyor eğer uzun sürerse sıkar
Betulll hee anladım ikinciye tekrar istiyorsa yine bi şekilde uzun olur ikincisi ama kimisi üşengeç ve isteksiz oluyor ilkiden sonra 🙂
Betulll hemen sertleşme olmaması normal çeşme değil ki bu 😂 bizde yaklaşık 10-15 dakika sonra tekrar sertleşme oluyor o zamana kadar da ben kurumuş oluyorum 😂
Uzun ilişki yaşamak istiyorsanız ilk önce eşini boşalt sonra sertleşince ilişkiye girin
dramaqueencnm yine aynısı olmazmı peki boşalınca iniyo sonuçta