Betulll bitterdelisi24 ilki 2 3 dk sürmese benim içinde yeterli zaten ama kısa sürüyor kendi tatmin oluyor bende mecbur ikinciyi istiyorum
MarieLaforet Betulll hee anladım ikinciye tekrar istiyorsa yine bi şekilde uzun olur ikincisi ama kimisi üşengeç ve isteksiz oluyor ilkiden sonra 🙂
Betulll bittercikolata normalde bende uzun surunce istek olmuyo ama ilki kısa sürünce bende 2. De tatmin oluyorum
2minikmucize Betulll Çeşme mi cnm bu her zaman aksın yeter işte🤣bi kereden sonra sıkıyor eğer uzun sürerse sıkar
Betulll 2minikmucize Yazdım ya canım cevaplarda ilki kısa sürünce mecbur ikiyi istiyorum ben nerden biliyim hemen inince 10 15 dk bekledikten snra tekrar ayni olacagini😂
Betulll MarieLaforet istediğimiz halde kalkmayınca oda tuhaf oldu ilaç içmiş galiba ondan oldu falan dedi bozuldu biraz
Amannebileyim Betulll hemen sertleşme olmaması normal çeşme değil ki bu 😂 bizde yaklaşık 10-15 dakika sonra tekrar sertleşme oluyor o zamana kadar da ben kurumuş oluyorum 😂
Betulll Amannebileyim işki kısa sürünce ben de kendimi tatmin etmek için illaki ikiyi istiyorum oyle hemen kalkmayacagını da bilmiyorfum bi bizde öyle sanıyordum
dramaqueencnm Uzun ilişki yaşamak istiyorsanız ilk önce eşini boşalt sonra sertleşince ilişkiye girin
2minikmucize Betulll haklısın ben ikinciyi hiç sevmem 🤣 hamile kalırım diyede doğumlarımdan sonra yapmadım eşim olacağı zaman olmamak için çeker🤣eşinizde isterse bekleyin olur yine
Amannebileyim Betulll aşıdan sonra da sertleşme sorunu olabiliyormuş eşim aşı olduğunda ilişki süremiz yarı yarıya falan azalmıştı