Mohira34 Uzun süredir bu tarz hiç alışveriş yapmadığımı farkettim girdim fiyatı da uygun bulunca aldım valla. Normalde internetten almazdım malum üstüne ne olduğunu yazıyolar ama yorumlarda da gizliliğe önem verildiğini gördüm ve hemen aldım🙈 sizce nasıl beğendiniz mi https://ty.gl/nzd1f39685
bitterdelisi24 Mohira34 18 yaşından büyüğüm demek zorunda kaldım Trendyol😂😂 güzel güle güle giyin sabahlar olmasın efendim 🥰🥰😂😂
TombulHatun Mohira34 çok beğendim güle güle kullan 😄 hem büyük beden hem 60 TL bende gidem de sipariş verem kendime 😄😄😄😄
Mohira34 Siyahrimel bilemiyorum sebebini bende açılıyor. Resim direk yükleniyor mu buraya resim atayım
cutechucky Mohira34 cevap yazma yerine girince sol altta ikinci kutucuk oradan yükleyin bende de açılmıyor
Mohira34 Glr_09 çok mu pahalı 🤷🏻♀️ Bana normal geldi bilmiyorum. Zaten baktığımda bu tarz kıyafetler için 60 dan aşşağı görmedim bile 🥺
Glr_09 Mohira34 pahalı değil ama buna o parayı vericeğime üzerine birazdaha koyar daha güzel bi şey alırım ama zevk meselesi işte 😀