• +18
  • Giymek için sabırsızlanıyorum 🤪🤭

Mohira34 pahalı değil ama buna o parayı vericeğime üzerine birazdaha koyar daha güzel bi şey alırım
ama zevk meselesi işte 😀

Glr_09 çok fazla geceliğim var. Hani hep standart olan tüllü dantelli işte tangası vs. Olan Hep aynı tarz renk renk. İlk defa böyle çılgın bişey aldım zaten. Geceliği bile utanarak giyen ben ne hale gelmişim 😂😂😂

Mohira34 çok beğendim güle güle kullan 😄 hem büyük beden hem 60 TL bende gidem de sipariş verem kendime 😄😄😄😄

TombulHatun şükür beğenenler arttı 😄😁 valla yorumlara bak çok güzel kötü yorum yok nerdeyse. Zaten büyük beden bulmak zor 🥲

Mohira34 beğendim ya alıcam bende😄 evet hem zor hemde büyük beden bi tık daha pahalı. Bak ben geçenlerde trendyoldan vücut çorabı aldım ilk defa bi dene 😄😄😄😄😄

Cikolatali-waffle 88im şuan valla eşim çok beğendi bende beğenerek giyiniyorum. Kilolu olmam gecelik giymeme engel olmuyo valla benim tabiki zayıf bir insanda olduğu kadar güzel durmaz ama böylede güzel 😄

Mohira34 cocuk kilidi gibi bırsey koymuştum ondan öyle çıktı dırek acmadı😂😂