Glr_09 Mohira34 pahalı değil ama buna o parayı vericeğime üzerine birazdaha koyar daha güzel bi şey alırım ama zevk meselesi işte 😀
Mohira34 Glr_09 çok fazla geceliğim var. Hani hep standart olan tüllü dantelli işte tangası vs. Olan Hep aynı tarz renk renk. İlk defa böyle çılgın bişey aldım zaten. Geceliği bile utanarak giyen ben ne hale gelmişim 😂😂😂
TombulHatun Mohira34 çok beğendim güle güle kullan 😄 hem büyük beden hem 60 TL bende gidem de sipariş verem kendime 😄😄😄😄
Mohira34 TombulHatun şükür beğenenler arttı 😄😁 valla yorumlara bak çok güzel kötü yorum yok nerdeyse. Zaten büyük beden bulmak zor 🥲
TombulHatun Mohira34 beğendim ya alıcam bende😄 evet hem zor hemde büyük beden bi tık daha pahalı. Bak ben geçenlerde trendyoldan vücut çorabı aldım ilk defa bi dene 😄😄😄😄😄
TombulHatun Cikolatali-waffle 88im şuan valla eşim çok beğendi bende beğenerek giyiniyorum. Kilolu olmam gecelik giymeme engel olmuyo valla benim tabiki zayıf bir insanda olduğu kadar güzel durmaz ama böylede güzel 😄
Cikolatali-waffle TombulHatun hangi model aldınız bi atsanız da baksam 😁 ben giysem kötü durcak gibi bilemiyorum ya
TombulHatun Cikolatali-waffle ![[upl-image-preview url=//i.imgur.com/MqdDhZI.jpeg] ](https://) Ben bunu aldım valla hiç öyle düşünme eşinin hoşuna gider
Mohira34 TombulHatun ay çok güzel de bende nasıl durur şuan hayal edemedim 😂 ben senden de kiloluyum 😣
TombulHatun Mohira34 gayette güzel durur benim eşim başta ne gerek bar böyle şeylere derdi görünce dibi düştü