TombulHatun Cikolatali-waffle 88im şuan valla eşim çok beğendi bende beğenerek giyiniyorum. Kilolu olmam gecelik giymeme engel olmuyo valla benim tabiki zayıf bir insanda olduğu kadar güzel durmaz ama böylede güzel 😄
Cikolatali-waffle TombulHatun hangi model aldınız bi atsanız da baksam 😁 ben giysem kötü durcak gibi bilemiyorum ya
TombulHatun Cikolatali-waffle ![[upl-image-preview url=//i.imgur.com/MqdDhZI.jpeg] ](https://) Ben bunu aldım valla hiç öyle düşünme eşinin hoşuna gider
Mohira34 TombulHatun ay çok güzel de bende nasıl durur şuan hayal edemedim 😂 ben senden de kiloluyum 😣
TombulHatun Mohira34 gayette güzel durur benim eşim başta ne gerek bar böyle şeylere derdi görünce dibi düştü
TombulHatun Mohira34 asla o kadar esnek ki üzerimde yok gibi zaten kargo bi geldi küçücük dedim aha rezil oldum adama ama o kadar güzel esniyor ki ben 3xl almıştm ve indirimde 46 TL almıştm ben
Mohira34 TombulHatun baktım şuan 53 ₺ diyor yeni aldığım bi gelsin tadını çıkarayım 😁 sonra da bunu alıp denicem teşekkür ederim canım 😁