Deleted10 Ben de trol diye dusundum ama bacaklardaki pürüzsüzlüğe ve beden diline bakılırsa arkadas giymek icin almış diye dusunuyorum. Sakin olun arkadaslar var boyle hayatlar😂
papatya_ birburakannesi bisey diycem bu şey olmasın hani kendi cinsiyle ilişkiye giren onlar böyle şeyler giyiyorlar mi bilmiyorum ama hangi akılla bunu atar ki😂😂😂
Buzlulimonatam bitterdelisi24 mesajını geç gördüm canım yoksa atacaktım ki baktım atmışlar 😅ama iğreeeennnçç
Buzlulimonatam bitterdelisi24 ay evet yaa ama baksana canım yaşadığımız zamana karı koca özeli mahremi günahı sevabı diye bişey kalmamış İnan ki allahtan tek istediğim hayırlı bşr şekilde evlatlarımı böyle pisliklerden uzak büyütmek ama imkansız görünüyor bu devirde haya edep diye bişey kalmamış rabbim sonumuzu hayretsin 🤲🏻
bitterdelisi24 Buzlulimonatam aminn aminn.. ısteyen ıstediği hayatı yaşasın ama gözümüze sokmak nedir.. tamma sen onu giydin hadi neden fotosunu atıyorsun.. nolcak sonunuz cok merak edıyorum keske ıntrnt çökseee gerçekten çok ısterdım