Allah anali babali büyütsün inşallah💕🌺bir an önce verirler asla üzülmeyin
Doğum yaptım🥺♥️
GeceninKralicesi hayırlı olsun canım benim rabbim analı babalı büyütsün minik prensi nerde dogum yaptın tepeciktemi darısı bizim başımıza
GeceninKralicesi gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏🏼
MrsVenom inşallah canım🥺
Tecrubekonusuyor umarım inşşallah canım elimle sağdırıyorlar cok zor oluyor az az çıkarıyorum
AhChenUzumluKekim inşallah canım teşekkür ederim 🙏🏻🥰
seniseviyorum tepecikte yaptım canm bucayı düşünüyordum tepeciğe sevk ettiler
ZRaporu inşallah canım🙏🏻🥰
GeceninKralicesi Çook geçmiş olsun, sağlıkla hastanedeki tedavinizi tamamlayıp bebeğinizi evinize getirirsiniz inşallah 🌸
Prematüre bebişler çok güçlü oluyor oglumdan biliyorum 😍kılosu falan bence harikaa cok yakında kavusursunuz Allahın ıznıylee❤️🌺
GeceninKralicesi geçmiş postlarımı oku unudunu kaybetme bende taze prematüre annesyim yanımda uyuyor şu an rabbim senide kavuştursun 😘🥰🥰
GeceninKralicesi Allah anali babali büyütsün inşallah❤️bir an önce kavuşursunuz inşallah ❤️🤲🏻
GeceninKralicesi elinle neden sağıyorsun ki hastaneden veriliyor olması lazım parayla kiralıyorsun süt sağma pompası oluyor onunla çok kolay sağarsın hemde göğüs uclarin elinle yaparsan hem acır hemde az gelir o şekilde uzun süre uğraşırsın
GeceninKralicesi merak etme o zaman en kısa zamanda çıkar prens bende kızımı tepecikde dogurdum 4 gün kuvezde kaldı çıktı hayırlısıyla seninki de çıkar inşallah dualarım seninle canım benim sag saglim kucagına alırsın inşallah
zarifhanim inşallah canım🙏🏻
Meva61 inşallah canım🙏🏻🥺
Lagosiyawo Evet az cok okumuştum çok üzülmüştüm rabbim size kavuşturmuş bebeğinizi inşallah bende biran önce kavuşurum oğluma çok teşekkür ederimm😘🙏🏻
Lavinia_ inşallah teşekkür ederim 🙏🏻🥰
MrsVenom İlk başta öyle yap dediler şimdi pompa aldım
seniseviyorum benim bebeği baska hastaneye sevk ettiler