Selam kızlar. Yeni hamile kalınca belirtiler nelerdir.? Kimde ne oldu?
Hamilelik belirtileri ????????
Devamlı uyku hali olmuştu bende daha yataktan kalkar kalkmaz akşam olsa da yatsam diye bekliyodum kafamı koyduğum yerde uyuya kalıyodum
Nasibacva hamilesen can? 😍
Canım vaxtıma 1hefte var. Amma men işden bezmeyen adam indi iş göre bilmirem. Geceni yaxwı yatıram seher oyana bilmirem. Gün erzinde erincek oluram yuxum gelir. Belimin awagı hissesinde agrı olur eyile bilmirem. Başımda agrı olur gozumun bebekleri agrıyır. Birde sarımtıl yada sarı ile agın qarıwıgı axıntı gelir. Çaş baş qalmışam. ümidlenmek istemirem. Nebilim.
Salam qizlar. Men yeni geldim. Coxdandir sizi izleyirdim kenardan amma indi meslehete ehtiyacim var...Qizlar 2 ildir aileliyem amma hele uwaq yoxdur. Bu ay reglim 5 gun gecikir. Ilk defedir bele olur mende. Amma test neqativ gosterir. Kimde bele hal baw verib??
Urek bulanmam olur,iylere qarwi cox hessasam. Yuxudan doymuram. Yemek yeye bilmirem.Amma bu hallar mende regl vaxtinda da olurdu sadece indi lap cox olur. Sizce ne edim?? Bawiniza gelibmi bele veziyyet? Cox xahiw edirem yazin
Aynur_3 can ele olubki mende 14gün gecikib amma hecne olmayıb qan analizi ver.
Bes gecikme neden olub sende?? Halinda deyiwiklik olubmu hemin aralar?
HCG analizi vermeliyem yeqin he??
Aynur_3 yox olmamışdı. Sadece gecikdim.
Aynur_3 saglam aile en yaxşıdı. Hamilelik analizi de.
Cox sag ol cavablandirdigin ucun can..bes senin veziyyetin nece oldu?? Hele halsizliqlarin var??
Aynur_3 aha var. Bugun vapşe çox pis oldum. Hekimin kimdi?
Hec hekim teyin etmemiwem hele. Sadece bir defe Bakixanovda dr.Sevda var,onun yanina getmiwem. Duzu men boyrek kocurulmuw pasiyentem. Adi hekimlerle.elaqe saxliya bilmerem. Gerek oz doktorum(Iranda) nezaret etsin. O da hele ustune duw.emuwem uwaqla bagli. Derman icirem qoruyucudur. Iki aydir kesmiwem dermani,bu ay da bele hallar olub,qalmiwam arada
Aynur_3 menim hekimim yaxşıdı. Perinatal Merkez Mahire xanım. Belke gedesen onun yanına. belke bir efekt verdi. Prablemleride deyesen.
Can cox sag ol meslehete gore. Bu gun gedirem analizlere. HCG analizi de verecem gorum ne olur..