Ne kadar dogru bilmiyorum ama simdi sosyal medyada gordum bir kiz icin paylasim yapmışlar işte daha 1 aylik evliydin niye kiydin canina vs gibi kizin soyle bi hesabina gireyim dedim su gibi bir kiz cok guzel ama bahtı guzel olmamış. Soylentilere gore ne kadar dogru bilmiyorum eşi ihanet etmis kendini asmış diyorlar. Ahh gidene ve kalan ailesine sevdiklerine oldu olan. Boyle intihar haberleri gorunce yüreğimin bir yerleri cızlar hep insanlari bu duruma getiren nedir boyle diye. Ölümu care olarak görecek kadar ne derdi uzuntusu vardi acaba derim surekli. Unutmayalim ki bu hayatta hersey duzelir , bozulur. Is kurariz cok guzel olurken batariz evlilik yapariz aldatila biliriz, boşana biliriz yada sevdiklerimizi kaybede biliriz kotu seyler yaşaya biliriz, terkediliz ama bu hayattaki hicbirsey bizden ve ahiretimizden onemli degil bunu bilelim. Belki burda esi tarafindan aldatilan bircok kadinimiz vardır ama unutmayın siz kimse icin yasamiyorsunuz kimse icinde ölemezsiniz her zaman ayakda duralim yıkılmayalim. Sabah sabah cok uzuldum gerçekten kizima döndüm baktım Rabbim karşınıza hayirli guzel insanlar cikarsin dedim. Rabbim bizleri ve evlatlarimizi korusun 🤲

Amin. Çok üzüldüm okuyunca böyle şeylerin etkisinden çıkamıyorum yahu.

Pandora soylentilere gore kizin kaynanasi evlendikten sonra kizi istememeye baslamis vs kocasida galiba ihanet etmis bu dunyada kimse icin degmez. Ne eş ne o ne bu en onemlisi biziz

İntihar edenin hesabı nedir merak ettim

Hayat_ kimse uğruna ölmeyi haketmiyor. İnsanın canı başkasından önemli değil. Allah’ın verdiği canı Allah alır. Allah şaşırtmasın kimseyi. Allah taksiratını affetsin.

Hayat_ eşim bugün anlattı detayını bilmiyorum ama metrobüste arkadaşımı gördüm savcılıktan geliyormuş dedi. Ne oldu dedim. Kardeşi kendisi doğalgaz borusuna asmış dedi. Bide yeni evliymiş dedi üzüldüm 😢

Hayat_ evet ya çok üzüldüm bende daha 19 yaşında imiş eşi aldatmış sabaha karşı 5 gibi banyoda asmış kendini küçükte bir not bırakmış eşim ve kayınvalidem sorumlu diye

Hayat_ yazik ne yasattilarda kiz kendini asti Allah bilir tacize ugradigimda kucuktum aklim ermiyodu ama buyuyince bnde cok döndüm o yoldan

Hayat_ bende dün duydum kızı da takip ediyordum çok çok üzüldüm rabbim mekanını cennet eylesin inşallah 🙏 😔

Tatlidilli bende ayni sekilde bu aile olabilir belki esinizin dedigi cidden cok uzucu ya kalana Allah sabir versin

Hayat_ gecen denk gelmiştim adamın biri paylaşmıştı kendini öldürdü intihar etti diye galiba bi yakıniydi kadin değil kocası intihar etmiş diye

Hayat_ Postu okuduktan sonra sayfasına baktım bende çok yazık olmuş gencecik kadın 3 gün önce hikaye atmış ve ne kadar da mutluymuş gibi paylaşımlar yapmış bu demek oluyor ki sosyal medya da paylaşılan hiç bir şey gerçek hayatlar değilmiş kimler neler yaşayıp mutluymuş gibi davranıyor hiç bilemeyiz ☹️