Deleted11 Deleted11 O kadar ayrıntılı hatırlamıyorum 😂 ama ifşa dediğim şöyle önceden başka hesabı varmış ordan tam bir muhafazakar ama çikolatalı gofret hesabını açınca gayet rahat tartıştığı insanlarla canım cicimliymiş eski hesabını ifşa etti yani 😬 @Platon yorumları düzgün oku bence.
Jolie Deleted11 daha onceki hesabi susuhanimsa askiya alindigi icin yenisini acmisti diye biliyorum onun haricinde baska biseyini gormedim ben bu linc cok sacma degilmi kardesim
Platon Deleted11 valalh biz oyle biseyini gormedik hesabi duruyor gir bak muhafazakarda degil 😂😂😂 hani tanimasak tam dicemde😂
Deleted11 Jolie Hayır tanımam etmem burda yazılanları söyledim. Ve o olduğunu düşündüğüm. Burda kimsenin bana kötülüğü dokunmadı. Ama ilk defa bir linç edildim ve çok saçma bir linç 🤷♀️
Deleted11 Jolie ya siz gerçekten çok tuhafsınız linç etmedim ki. Hesaplar duruyor girin bakın ben çok meraklıyım her şeyi okurum ve okudum da.
Platon sirlardunyasi ahahahaa yoksa sen lez misn😂😂😂 @Cikolataligofret senin oyle huylarin mi vardi haaa