Merhaba kızlar 🌹 Sizlere kendimden örnek vermek istiyorum hamile kalmayla ilgili ilk kızıma hemen istedigim ayda hamile kaldim kızım ve 2. Düşündüğümde geçen sene ekimde başladım korunmamaya ve tam 1 sene sonra hamile kaldım bunu neden anlatiyorum umudumuzu kaybetmemek icin 1 sene uzun bir zaman doktora gittim yumurtlama günü takip ettim folik asit kullandim olmadi klomen kullandim doktor hic bir sorun yok hamile kalmana diyordu ama olmuyordu cok stres yapiyordum iliskiye cocuk icin girmemek lazimmis mesela aklimda hep cocuk vardi aha bu ay olur diye iliskiden sonra ayaklarimi havaya dikiyordum yastik katip belime uzaniyordum ama her seferinde gecikmede yaşasam sonuc negatifti Eylül ayinda adet oldum ve artik umudumu kaybettim artik kendi kendime olursa olur olmazsada kismet düsunmicem cocuk fikrini tam aklimdan cıkarmiştım iliskiye cocuk icin girmiyordum iliskiden sonra uzanmiyordum hemen kalkiyordum duşuma giriyordum ve bu ay bir baktimki adetim gecikti ilk güvenip yine hayal kirikligina düşmemek icin test yapmadim baktim 7 gün gecti dün kan testi verdim daha net sonuc alim diye beta hgc 1.000 çıktı 4 5 haftalık hamileymişim🥰 Yani size bir bacı bir arkadas olarak şunu demek istiyorum düsünmeyin cok olmuyor diye takmayın inaninki diger aylar hep yumurtlama takip ediyordum bu ay takip bile etmedim ve bu ay hamile kaldiğimi öğrendim zamana birakin ne kadar düsünürsek bir okdar olmuyormuş bunu anladim tam 2. Cocuk fikrini rafa kaldıriyordum 1 sene cok stres yapmistim kendime olmuyor diye tam umursamaz oldugum zaman o ay hamile oldugumu ögrendim sasirdim tabiki hersey allahtan dilerimki kim ne istiyorsa allah gönlune gore versin rabbim hepinizin kucağini boş birakmasın üzülmeyin canınızı sıkmayın elbet olacaktır 😘❤️
Hamile kalmak
sanis01 ne guzel allah anali babali buyutsun saglikli bir yasam versin rabbim bende adetime 1 gun kala dun test yapmistim normalde her zaman duzenli adet olurum olmiycagimi hisettim agrilarim olmadigi icin dun test yaptigimda negatif cikti bugun adetim olmadi arada bi kac gun gecsin tekrar test yapcam allah hayirlisini versin canim😇
sanis01 Gözün aydın 😍 Bazı şeyleri kafada rahatlatmak lazım önce onu yapınca devamı geliyor ☺️
Kafadan atması çok zor yA ben hiç atamıyorum kafamdan hatta artk dışarı çıktığım da bile bebek gördüğüm zaman ağlamaklı oluyorum içim acıyor 🥺🥺
Birmelekannesii Teşekkür ederim canım 😘 aynen valla 1 sene düşünmekten stresten olmadı ortada birsey yokken eni sonu kafamdan sildim ve o ay hamile olduğumu ögrendim demekki stres cok etki ediyormuş vücuda 🤲❤️
Huzurlu_poncik bazen pskolojik olarak biz aslinda kendimizi cökeltiyoruz cnm seni anlıyorum 1 sene boyunca bende çok stres yaptım doktora gittim her ay yumurtlama takip ettim herseyi denedim olmadi ne zaman aman olmuyor napim kismet dedim kafamdan sildim herseyi rahatladım bir baktımki hamileyim sende düşünme inanki böylesi daha iyi oluyor ne yaparsak yapalım stres üzüntü yapıp takintı haline getirdikmi demekki olmuyormuş rabbim tez zamanda sanada kısmet etsin kucagini doldursun inşallah 🤲😘
sanis01 Rica ederim nedemek ☺️ Ben 3 ay stres ettim sonrasında bıraktım çocuk fikrini, şimdi ara verdik. Ama deneyeceğimiz zaman olursa olur moduna giricem ☺️
Birmelekannesii İnşallah canım allahım nasip etsin 🤲😘
sanis01 saolasin canm doğru diyosun aslında kafadan atmakla bitiyor herşey ama atamıyorum işte git gide daha çok takılıyor kafama benden sonra evlenenler ikinci çocuğu yaptı büyüttü ☹️bende tık yok yumurta takibi yaptırdım doktora üç ay boyunca gittim geldim boş yere olmadı 🥺 senin adına sevindim ama inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini dua eder dua beklerim canm❤️❤️
sanis01 aminn isteyen herkese etsin 😍
Huzurlu_poncik Saol cnm benim allah razi olsun rabbim tez zamanda kucağini doldursun sanada bu mutluluğu tatdırsın inşallah 🤲😘❤️
Birmelekannesii amin inşallah kuzum 😘😘