Merhaba kızlar 🌹 Sizlere kendimden örnek vermek istiyorum hamile kalmayla ilgili ilk kızıma hemen istedigim ayda hamile kaldim kızım ve 2. Düşündüğümde geçen sene ekimde başladım korunmamaya ve tam 1 sene sonra hamile kaldım bunu neden anlatiyorum umudumuzu kaybetmemek icin 1 sene uzun bir zaman doktora gittim yumurtlama günü takip ettim folik asit kullandim olmadi klomen kullandim doktor hic bir sorun yok hamile kalmana diyordu ama olmuyordu cok stres yapiyordum iliskiye cocuk icin girmemek lazimmis mesela aklimda hep cocuk vardi aha bu ay olur diye iliskiden sonra ayaklarimi havaya dikiyordum yastik katip belime uzaniyordum ama her seferinde gecikmede yaşasam sonuc negatifti Eylül ayinda adet oldum ve artik umudumu kaybettim artik kendi kendime olursa olur olmazsada kismet düsunmicem cocuk fikrini tam aklimdan cıkarmiştım iliskiye cocuk icin girmiyordum iliskiden sonra uzanmiyordum hemen kalkiyordum duşuma giriyordum ve bu ay bir baktimki adetim gecikti ilk güvenip yine hayal kirikligina düşmemek icin test yapmadim baktim 7 gün gecti dün kan testi verdim daha net sonuc alim diye beta hgc 1.000 çıktı 4 5 haftalık hamileymişim🥰 Yani size bir bacı bir arkadas olarak şunu demek istiyorum düsünmeyin cok olmuyor diye takmayın inaninki diger aylar hep yumurtlama takip ediyordum bu ay takip bile etmedim ve bu ay hamile kaldiğimi öğrendim zamana birakin ne kadar düsünürsek bir okdar olmuyormuş bunu anladim tam 2. Cocuk fikrini rafa kaldıriyordum 1 sene cok stres yapmistim kendime olmuyor diye tam umursamaz oldugum zaman o ay hamile oldugumu ögrendim sasirdim tabiki hersey allahtan dilerimki kim ne istiyorsa allah gönlune gore versin rabbim hepinizin kucağini boş birakmasın üzülmeyin canınızı sıkmayın elbet olacaktır 😘❤️