[upl-image-preview url=//i.imgur.com/6nwkVUk.jpeg]
Dişmi çıkaracak çok huysuz ve ateşleniyor sürekli bunları görünce aklıma bu geldi
Dişmi sizce
Bilen bakan yokmu 😕
Ddeniz canım dise benzemiyor. Ust kisimda disinn patlayacagi yer beyazlıyor. Alttaki beyazlıktan dolayi düşünduysen ben orayı gördükten 4-5 ay sonra disi çıkmıştı. Yine de her çocuk farklıdır. Ama dişin ateş yapmayacagina dair makaleler okumuştum. Atesi dusmezse istersen bir doktora gotur.
Ddeniz kac aylık ? Diş aslında ates yapmazmış dogru bilenen yanlışlar..
Ama huysuzlugu varsa dişte olabilir
bitterdelisi24 dokuz aylık ateş yapmayacağını yeni öğreniyorum etrafımdakiler ateşi dişe bağladılar
Ddeniz bende öyle sanıyorum ama doktor alakası olmadını soylemıstı
bitterdelisi24 ateşi devam ederse götürüp göstereyim o zaman ben doktora diş olmayabilir dediğin gibi
Ddeniz benm kızımda 7 aylık bi kaç gündür çok huysuz yemiyo gözleri filan kızarıyo banada hep diş grip gibi yapar diştir dediler bizim ateş yoktu bu akşam doktora götürdüm nezle dedi ihmal etme bence götür doktora
Ddeniz zaten diş atesı bir gün olurmus günlerce diş atesı olmazmış .. gecmıs olsun canım belkı üşütmüştür
TombulHatun götüreyim canım bende o zaman çünkü günlerdir bebeğimin ateşi düşmedi ilaçla biraz iniyor sonra yine aynı hırıltısıda oluyor zaten
bitterdelisi24 öyle görünüyor canım teşekkür ederim doktora götüreceğim 🙏🏻