zeytep abasiyanik hiç bir bilimselliği yok 😅😂 sanırım yeni bir deney, teorik olarak da aşırı yatarıcı.
kizatasozu zeytep nasıl yani siz corapsizmi yapıyorsunuz ben asla çorapsız zyapamam gezemem öyle yapınca kendimi eksik hissediyorum zevk almama bile engel yani (ben çorap kadınıyım)😅😅😅
1prensesannesi Songul kız çorap giyince çocuk olmasaydı millet niye korunmak için farklı şeylere basvursun giyer çorabını sonra yapar fanfinifinfonusunu😂
zeytep kizatasozu yaaa yapma bana bunu😂😂hönküğrerek güldüm sabah sabah, kocam da; `Acaba ne oldu bu deliye yine? ' der gibi bakıyor. Bu çorapların neden hep tekleri kaybolduğu belli oldu, halvete kaçıyorlarsa demek… 😂
kizatasozu zeytep hahahaha 🤣🤣 napayım bacım nefes almak zorunluluksa çorap giymekte oype benim için önceleri atlet içinde aynı şeyi yapardım yaz kış atlet sütyen giyerdim şimdi kurtuldum onlardan bi tişört var ustumde
zeytep kizatasozu eğildiğimde sırtım açılınca kocam bey tatava yapıyor ahahah ondan tişört varsa atlet de var😅😂
zeytep kizatasozu yazın spor ayakkabı harici çorap giyemiyorum😅kışında zaten gündelik olarak patik, regl isem pofuduk çorap 😂
kanalize Umarım vücut çorabıdır üst gecelik alt patik çorap kombini ilişkinin bütün hazzını kaçırabilir
kanalize kizatasozu yok ay ben bu yukarıdaki çorapcılara demiştim, ama yani tercih meselesi tabi ne diyelim 😅