kanalize kizatasozu yok ay ben bu yukarıdaki çorapcılara demiştim, ama yani tercih meselesi tabi ne diyelim 😅
zeytep kizatasozu eğildiğimde sırtım açılınca kocam bey tatava yapıyor ahahah ondan tişört varsa atlet de var😅😂
kizatasozu zeytep ahahaha sen açıksan zaten dikkat etmek gerek kapalilarda gözükme imkanı yok kat kat giyindigim icin ve gömlekleri kız popomuzu geçtiği icin
abasiyanik zeytep biraz hışırtı çıkartıyor ama o seste şevk veriyor eşim hışırtı sesine ritm uydurarak hareket ediyor 🤣🤣🤣🤣 favorim arasında knk tavsiye ederim
zeytep kizatasozu yazın spor ayakkabı harici çorap giyemiyorum😅kışında zaten gündelik olarak patik, regl isem pofuduk çorap 😂
kizatasozu zeytep burda yaz kış çorapsız gezen insanları görünce ben üşüyorum heleki dışarı çıkınca mini etekle o soğukta gezenler 🤯😳
kanalize Pinkoooo ilişkide olmaz ya üzerimde seksi bir gecelik var makyajımı yapmışım kırmızı rujumu sürmüşüm saçlar kokular kocam aşağıya bir bakıyor patik çorap
abasiyanik Pinkoooo sende yap kız utanma🤣🤣 tövbe tövbe yoldan çıktım yatsıyı kılmaya kaçar ben🤣🤣bu ateşle kocanın üstüne atlamama az kaldı
Pinkoooo kanalize ahahah çok komik bide ayicikli çiçekli patiklarden 😂😂 Gerçekten giyenler varmıdır yaaa 😂