Merhaba sadece sessizde forumu takip ediyordum kimi zaman benimle aynı sıkıntı çekenleri okurken kimi zaman farklı şeyleri okuyup takip ediyordum ama yalan yok cinsellik kısmının açıkça dile getirilmesi yargılanmanın daha az olması beni cesaretlendirdi üye girişini de bundan sebep yaptım ne yazık ki biz tabularla büyüdük bu konuda ve evlilik bu tabuların yıkılmasıydı bize göre zaten bence tüm problemde bundan kaynaklanıyor diye düşünüyorum o perde birden kalkıyor ve büz ne yapacağımızı şaşırıyoruz şimdi gelelim asıl kısma eşim evlendiğimizden beri sekse düşkün değildi bir kaç kez video izlediğini yakaladım konuştuk ama konu onu gerdi bende artık sessize aldım kendimi çoluk çocuk üzerine yoğunlaştım ama içten içe bu durum beni sinir ediyordu bugün yine bu tarz bir şeyler yakaladım ve artık sinirlenmedim bile çünkü aslında tahmin ediyordum şimdi asıl mesele bazıları bu tarz şeyleri normal kabul ediyor birlikte de izliyorlar ama ben yapamıyorum nedense birde beni bu konuda ihmal ederken hiç kabullenemiyorum bunun harici her konuda anlayışlı naif kibar bir insan evden işe işten eve arada dışarı çıkar bir aldatma yok telefon bilg hep ortada olur durum bu içimi size döktüm bugün