Bir gün kardeşlerim dedi film izleyelim ben ve üç kardeşimle birlikte ve kardeşlerim pencerelere yorgan yastık koydular odayı iyice karartılar sinamadayız gibi yapalım dediler .Dape Cin filmi açtılar leptop tan Biraz izledim uyuya kaldım ondan sonra bir ara uyandım herkes gitmiş ben tek odadayım ama bilgisayar ve film kapalı ..
Tekrar uyudum bu sefer sesler duydum bağırmalar gülmeler tekrar uyandım oda karanlık film açık kalktım kapattım üstünde durmadım
Ondan sonra evimiz eski bir mağara var bodrom gibi kulanıyorduk odun falan koyuyorduk ama kapısı mutfaktan mağaraya giriliyor bir gün kardeşim dedi geç saatlerde sanki biri kapıdan tırmalıyor gibi sesler duyuyorum Babamda dedi faredir falan onada bişey demedik .Babam da gece saatlerinde odama biri geliyor golgesi görünüyor hanginiz geç saatte odama geliyorsunuz diye sordu bize ama biz değildik Bir kere abim uyuyunca biri sırtıma uzandı ağır biriydı hareket edemiyordum dedi ve yüzünü göremiyordum dedi 👉🏻 ondan sonra evi sattık garip şeyler hisediyorduk görüyorduk
Ama evi sattıktan sonra Herkes bunları açıkladı 👆👆