Walla ürkütücü olay mı bilmiyorum ama şöyle oldu 3 sene oluyor babaannem vefat etti benim aradan 2 gün geçti babaannemlerin evinin önünde bir köpek bulduk eve götürdük hala bakıyoruz babaannemin vefatından 1 ay geçti evde erkek kardeşim ben ve köpeğimiz şanslı vardı köpek boş duvara bakıp havlıyordu sürekli sonra hırçinlasti bi anda duvara saldırmaya başladı bize baktı bize saldırmaya başladı o anda duvarda gölge gördük kardeşimle sonra yan tarafta vazo devrildi köpek hala sakinleşmedi kucağıma alamadım köpeği bize saldırmaya çalıştı yavruydu daha sonra hoca var bizim o dedi köpekler insanların göremedikleri şeyleri görebilir yakın zamanda bi yakınınız vefat ettiyse o sizi ziyarete gelmiştir demişti ama nasıl korktum varya köpeği de alıp hemen evden dışarı çıkmıştık kardeşimle ertesi gün rahmetli babaannemin fotoğrafını gösterdik çerçeveli köpegim yine aynı tepkiyi verdi çok korkmuştum 🤣 Işın garip tarafı da babaannem vefat ettikten sonra evin önünde bulduk ve köpegim yandan bakıldığında falan babaanneme çok benziyor oyuzden bırakmıyoruz hiç köpeğimizi hala da bakıyoruz 😇😇