Akrep bitterdelisi24 Evet onun için dedim 😂🙈 Hazır pandispanyayı hiç sevmiyorum kendim yapınca daha yumuşak pufidik oluyor
bitterdelisi24 Akrep hıc denemedım biliyor musun :) bıdakı ay doğum günüm tarıf verırsne kendıme yapayım 😂😂😂
Akrep bitterdelisi24 benimde kasımın 3 ü doğum günüm 🥲 Ablamın tarifiyle yapıyorum ondan alıp sana yazayım 🙏🏼
bitterdelisi24 Akrep aaa aaaa saka yapıyorsun kız bende 4 kasım akrep burcuyumm he senın nnıckın ondan akrep .. jeton yenı dustu bana :)
bitterdelisi24 Akrep aslanla bende iyi anlaşırım bak en yakın arkadaşım Aslan :) ama zıtlaşıyoruz bazen :) artıslık yapıyo bana 😩😩😊 duygusalsın dimi ?? Herseye ağlarsın ama agresıflıkde var :)
Akrep bitterdelisi24 Yani karakter anlatma becerim hiç yoktur ama duygusallığım anne olduktan sonra dahada zirve yaptı. Önceden daha umursamazdım 😒 şuan okuduğum kitaptaki satırlara bile ağlayabiliyorum😂🙈
bitterdelisi24 Akrep bende öyleyim işte az once masumlar apartmanında bile agladım :) esım dalga gecıyo napım ama gözyaşım pıt 😢😢
Flamme Ozge49595 arasına elde krema yapıp sürmenizi tavsiye ederim yalancı tavuk göğsü gibi yaparsanız hafif lezzet veriyor ağır şekerli olmuyor birde dışına şeker hamuru alma şansınz varsa daha pürüssz oluyor 🙂
Flamme Ozge49595 Kremşantiye şekil vermeyi dert etme ben a4 bile kullanmıştım baya baya iki elimle kağıdı tutup şekil verdim sonuçta kağıt da bıçak kadar kesici olabiliyor şekil verirken zorlanmazsınıZ
Flamme Ozge49595 yok be neden kötü olsun arasına bolca damlaçikolata koyabilirsin mesela o da yoksa normal çikolata rendele 🙃
Ozge49595 Akrep kremada hazır ama tadı nasıl olur guzrl olur mi ki disinada sürebilir miyim hazır kremadan