Kızlar eşimle 3 yıllık evliyiz ilk zamanlar ben naz yapar kaçardim evimiz dubleksdi yakalar kucağına alıp taşırdı 🥺😂 bende yalandan çığlık atar naz yapardım 😂 ay hatırlayınca gözlerim doldu 😩 neyse bu azgınlığı ilk aydan hamile kalmama sebeb oldu doğum vs derken biraz cinsellik geriledi sonra hoppp 2 . Bebe 😩😂 bizim ilişki iyice geriledi 😂 profesyonellesiyoruz ama azgınlık yok eşimde neden azgın olmaz bilmiyorum sevgiliyle de nisanliykende değildi mesela evlenmeden önce kıyıldı nikahimiz ama asla yaklaşmadi o şekilde her yolu deniyorum fikir vermenize gerek yok boşuna yorulmayin benim asıl fikir almak istediğim şu.. Acaba kendi kendini mi rahatlatiryor ama gerek yok zaten azgın, seksi bir karısı var gerek yok yani neden böyle acaba 😂

__22051205hs Esi böyle olanlar var mı acaba onu merak ettim mesela ben gecelikgimi giyip yatağa girip finkirdemesem yaklaşmaz yada özledim vs bu gece şunu yapalim.demez 😂

Platon hahaha ondandır bence rabbim çirkin şansı versin dememişler boşuna 🤪😂😂

Platon ya sen benle dalga geçme bır akıl ver 😂 acaba bu azginlastiran çikolataların mi alsam eşime 😂 ne dersin

Platon çok nefret eder poposuna dokunmamdan 😂 ama vurup hadi koç diyeyim deniyim bunu 😂