Edepyahu bitterdelisi24 neyse herkes kendi havasında bitter sen söyle ben biraz satastim durduk yere tartıştık ama 20 gündür yapmadık hiç nasıl yaklaşsam yüzsüz gibi olmwz şimdi ama olması lazimmm💃
bitterdelisi24 Edepyahu ne ıstıyorsun kucagına alsın öpsün koklasın saçlarını oksasınnn dudağına bir buse kondursun :) Haylllarr hayatlar canım.. odun bu erkekler en iyisinin ………….::: neyse :)
bitterdelisi24 Platon hahha 😂😂😂😂😂 pipi mipi gece gece tehlıkelı ısler bunlar 😂😂😂😂 ya pipi nedir 😂😂 pipimi kaldı bu devirde 😂😂😂😂😂
Platon bitterdelisi24 postu görmedin mi😂 pipim kasiniyor koparip atasimvar demis dgfhdhf simdide oral yaliya yaliya diyor bnm burnuma cok pis corap kokusu geliyo😂😂
Platon bitterdelisi24 baskasi olsa lincle beraber vincide yedirmislerdi😂😂😂 bunun pipisi ortada kaldi birde şifa recetesi verdiler😂😂😂
bitterdelisi24 Platon hahah😂😂😂😂😂 ama gercekten temız kalplı biri yoksa yazmazdı öyle herkesın anlıcanı düşündü de hata bizde biz cahiliz😂😂
Platon bitterdelisi24 😂😂😂😂 şuan bir aydinlanma yaşiyorum bizde sünnet olucakmiyiz abla o zmn ahsvshgs😂😂😂