Kelebek21 Deli_dolu sacimda yesil kına var dogal duran ombre yada isilti tarzi biseyler istiyorum yapilir mi acaba
Selinnnnn Heka ben o işi 5 sene önce yaptım SAN kuaför daha bu kadar büyümemişti gittim kesim boya kasaya geldim 750 demesinler mi şok oldum sonra verdim gitti ama kesimde boya da şahaneydi yüne gitmeyi düşünüyorum açıkçası
Deli_dolu Kelebek21 kına zor akan bir madde gittin kuaföre göre ilk önce ışıltı ile başlaya bilirsin eğer dipten akma varsa ilk önce komple boya olması lazım kuaförün kullandı boya da önemli tabiki kaliteli boya mi yoksa sıradan bir boya mı oda önemli
deleted13 Heka İle göre ve yaşadığın yerin merkezilik durumuna göre fiyatlar değişiyor 3 ay önce 400 e ombre yaptırdım küçük ilçede.İlde yaptırsaydım En az 700-800 dü.
Kelebek21 Deli_dolu tesekkur ederim cok istiyorum bir degisiklik ama cesarer edemiyorum okadar para ver cirkin olursa bide sacim kivircik acicinin bozmasindan korkuyorum
Deli_dolu Kelebek21 yani açıcı sürlülecegi için ister istemez ne kadar da olsa saç yıpranır tabi saçınız ne derecede açılıyor onu bilemeyiz saçın hemen açılan cins mi yoksa zor açılan mı ve ayrı yeten saçta kına var düzgün bir kuaför bulmanız çok önemli bu konuda
Aysemlsema Heka bende geçen hafta boyattım en son. 1200 liraya boyadım komple sarı yani platin işte. Oyuzden 750 1000 arası suan bana normal geldi cnm
Heka Aysemlsema bende 1000e boyattım canm,nolcak böyle bu fiyatlar bilmiyorum. Önceden ünideyken kaynaklarım vardı tanesini 3.5 ₺ye taktırıyodum şimdi 15₺ olmuş şaka gibi
Momm2260 Heka bnde yaptırdım. 600 tlye canım. Oda gecen. Yıl şimdi tekrar yaptırcam. Sormaya korktum sacımda sık bırde goren korkar😃