Emosh -Bebeğimi kucağıma aldığım andır, hem çok güzeldi, hem çok korkmuştum va dahası ilk defa bu kadar duyguyu beraber yaşamıştım, Allah olmayan herkese sağlıkla nasip etsin .🙏 🥰🧸♥️
Yorulan_ruh Emosh keşke benimde öyle bir anım oldaydı çok isterdim 😓 sanirım benim hic çok mutlu anım olmamis siz sorunca gozlerimin önunden geçti herşey.. 😓
zarifhanim Emosh Aminn. Benimde bebeğimi kucağıma alana kadar en mutlu olduğum an sanırım mezun olduğum andı. ❤ Çünkü çok zor şartlar altında o eğitimi tamamlayabilmiştim, okutulmadığım zamanlar hiç o günü göremeyeceğimi sanıyordum. Umarım herkes gönlünden geçtiği mutluluğu yakalar bir gün 🌸
1dost Emosh Kınam ve düğünümde sanki bir rüyadaydım çok güzel geçti sorunsuz sevdiğime kavuşmuştum mutlu son 😍 amansize katılıyorum bebeğimi kucağıma aldığımda hayatımın en güzel günüydü hele o karnımdan çıktığında ki ilk sesinde kalbim yerinden çıkacaktı yaaa masal gibi geldi geçti resimlere baktıkça her zaman gözlerim dolar 🤗🥰 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🌼🤲
Emosh Yorulan_ruh Canım benim, niyetim seni üzmek değildi, emin ol rabbim sana çok güzel mutluluklar nasip edicek , herseyin bir zamanı var, hersey için sabır🙏 ♥️
E_heralde zarifhanim sanırım aynı şeyi yaşamışız. Ben de çok zor şartlarla okudum. Şimdi yuksek lisansımı yapıyorum. Çocuğumdan dolayı şu an zorlanıyorum tek. Ev işi çocuk ders iş hepsine yetişmeye çalışıyorum. Biraz da beni kötü etkiliyor. Sanıyorum ki yetemiyorum hiç birine. İnşallah bu duygu beni aıt etmez. Tek temennim o. Vaz geçersem kaybederim. 😔
zarifhanim E_heralde İnşallah üstesinden gelirsiniz vazgeçmeyin okuduğunuza değer evlatlarınız bile gururlanacak ne güzel 🥰 Ablamda iki çocuğuyla bu sene başladı. Şehir dışında okuyor her gün trenle gidip gelmek durumunda kalıyor, annem yeğenlerime bakıyor. Onu da babam okutmamıştı, şimdi eşi okutuyor. İyi insanlara denk gelmek büyük nimet 🌸
dramaqueencnm E_heralde sakın vazgeçme ben 20 yaşında hamileydim aynı zamanda 5 yıllık üniversitem vardı zor oldu ama oldu şuan okumasam çok farklı yerlerde çok farklı hayatı yaşardım belki de kendine güven yapamayacağımız bir şey yok 🥰
E_heralde zarifhanim ben de hayattakı tüm şansımı eşimden yana kullanmışım. Başta zorla okuttu istemiyordum büyük travmalarım vardı sonra aştım hepsini onun sayesinde. Karnım burnumda dersane universite özel dersler ustelik tez işi şimdi düşünüyorum o karınla o enerji bendemiydi? Şimdi sadece akşamı bekliyorum ders çalışmak için bebeğim uyuduktan sonra. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Belki de böyle olması çok daha iyi oldu. Kiymetini daha iyi bilip 4 elle sarılmak için şansıma
Arasemir11 Emosh iki çocuqumu dogurduqum an en mutlu günlerimdi Rabbim acılarını göstermesin inşallah 🙏
E_heralde dramaqueencnm biraz stress yoruyor beni. O gücü kendimde görmeseydim asla başaramazdım eminim. 🥰
dramaqueencnm E_heralde ben en kolay bölümün sınavında stresten ölüyordum hem hamilelikte hem yeni doğan bebişle bırakacak kimsem de yoktu eşimle dönüşümlü bakıyorduk resmen 😂 ben başardım 15 sene oluyordur sıra sende valla 🥰
Ledy122 Emosh Yavrumu kucağıma aldıgım gün,sınavı geçtiğim gün,❤️🥰Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin