JartiyerliKedi Bambii 😊olsun canım insanın bi şeyler başına gelmezse öğrenemez Azerilerin bi lafı var şer gelmezse hayırda gelmez
Deli_dolu JartiyerliKedi evet bebitom anlam veremiyorum kafası yeterki yere deysin başlıyor uzun hava arada bir yumşuyor zımbırtı sonra hurraaa 😂😂😂 sinirden yastığını cekistiriyorum 😂
JartiyerliKedi Deli_dolu ya ya aynı bide gece bebişi emzirmeye kalkıyorum ozaman daha sinir. Oluyorum🙄
JartiyerliKedi Deli_dolu geçen gece yine horluyor gece 4 ben emziriyorum sinir bastı aradım teledondan bunu bu bi zıpladı ödü koptu gece vakti noldu kim bu diye sonra benim ismimi görüp dahada korkmuş ki nerdeki bu beni arıyor bi arkasını döndü ben gülüyorum 😂ondan sonra sabaha kadar horlamadı
Deli_dolu JartiyerliKedi hahahaha güzel fikir aslında ben sinirli kızgın oldum zamann ona yastıkla boğasım geliyor hele birde gece sarılıyor kafasını kafamın dibine getiriyor ya kulağımın dibinden bir ses geliyor hooğğğ diye ayyy al gitti bütün rüya gitti 😂😂😂
Anna_karenina1 JartiyerliKedi eşimden önceydi yaa sadece öpüşme olmuştu 3 Ay sonrası bitirdim Ay iyiki bitmiş kafirdi 😂😂
sevismedenuyumayalim JartiyerliKedi nişanlıydık dini nikahımız da vardı. Ayrı şehirleydeydik beni görmeye geldi eve girdi başka odaya geçtik. Sarıldık sarılma bitince kendimi geri çekemeden yapıştı ben de bilmiyorum tabi odun gibi durdum😬
Rengarenk Biz sevgiliyken arabada oturuyoduk. Öpmek istedi önce izin vermedim. Ama sonra ısrar edince kabul ettim. O an uçtuğumu hissettim sanki. 😊😅 Hâlâ da beni her optugunde uçuyorum…
_Miniktirtilinannesi_ JartiyerliKedi mesire alanının park yeri vardı daha çok yeniyiz bir ağacın dibinde otuyrz herkes var ne cesaret birden öptü bayada uzun bir opmeydi bir kaç amcanın baktigini gördüm ne dediler kim bilir 🙈🙈 sonrası bildiğiniz gibi şimdilerde 3 yıllık evliyiz o günlerimi çok özlüyorm çok masumduk o heycan gitti malesef 😥😣