MrsVenom birburakannesi dahil dahil aynennn bi bacağımı yorganın üstüne alıyorum ama bi kaç aydir kedim yorganın uzerinde yatıyor ona tepcem diye bacaklarımı bile oynatamiyorum mahrum kaldım o sevdadan 🤦🏼♀️🤦🏼♀️😄
birburakannesi MrsVenom bi bakmışsın farkında olmadan kedi yorganla beraber ucuyo😀😀😀 ya kediyle uyumak da güzeldir Hee yumus yumus
MrsVenom birburakannesi yok yok gözümden sakınıyorum incitmeyim diye onu nasıl tepiyim Allah korusun🥰 evet Yaaa birlikte uyumak da çok huzur veriyor cidden stres alıyor eşim hediye olarak aldı 2 ay olacak bildiğin çocuk muamelesi yapıyoruz evde ne stres kaldı ne sıkıntı çok şükür onunla oynamaktan vakit geçirmekten huzurumuz yerine geldi valla tavsiye ederim 🐱🥰❤️
1dost birburakannesi Ayyy gözümde canlandı resmen hele o yorganı ayağının altına alma bende de var tek değilmişim 😂 bende arkadaş ortamında muhabbet sarınca kahvemizin yanına keyfine sigara yakmaya bayılırım 🤩☕🚬❤️
birburakannesi 1dost o yorganı ayağının altına almak nasil güzel ama demi 😀 evlenirken bunu düşünürdüm, yorganı kaldırsam eşim rahatsız olur mu diye 😅😅😅 Ohh kahveyi koy sigara benden 💃😅
1dost birburakannesi Valla ne düşüncem oda kendisini kundaklıyor resmen sarılıyor pikeye o yüzden biz yorganları ilk aylardan ayırdık herkeşin yorganı kendine özel 😂 İstediğin kahve olsun masayı donatırım hemen 🤩🌺
Redrouge birburakannesi Havuc ve salatalığı once kenarlarını sonra ortasını yemek . Birde Halley in çikolatasıni , gofretini yedikten sonra kremasını sona bırakmak 😂
Ceren1234 birburakannesi uyurken kızımı izlemek, soguk havalarda ellerimi ve ayaklarımı eşimin vücüdunda ısıtmak
bitterdelisi24 birburakannesi evet ya o mutluluk hıcbıseyde yok :) bıde üstüne sakız çiğnersem benden mutlusu yok 😂
TombulHatun birburakannesi greyfurt mandalina ve portakaln dilimledikten sonra dış zarlarını yerim o içi çıplak yumuşak yumuşak kalıyor ya onları büyük bir zevkle yerim 😀😀😀😀
Papatyagelin01 Temizlik yapmak böyle köpüklü çamaşır sulu sonrada kendime kahve yapmak, kendi kazandıgım aylığımla istediğim herşeyi alabilmek