• Duyuru
  • Sayın gebe şüphelileri..

Eğer çift çizgi yahut hayalet çizgi varsa hamilelik şüpheniz vardır bunu en iyi kan vererek anlarsınız eğer çizgi görünmüyorsa adetiniz 2 hafta gecikince testi tekrarlayın ama ben dayanamam diyorsanız aile hekiminizden kan verin. Neden bizi tek tek uğraştırıyorsunuz 😂😜

Cikolatali-waffle Taaam 1,5 sene boyunca çocuğum olmadı her geciktiğinde test yapardım ama inanır mısın hiçbir platforma hamile miyim diye atmadım yani buradakiler ne bilsinki herkes çizgiyi aynı görüyor. Çünkü hamile değilsin desek demoralize olacaklar hamilesin desek gaza gelecekler belki sonrası hüsran o yüzden diyorum yani kan versin o da rahat etsin en azından :) yoksa o hamilelik heyecanını en iyi bilenlerden biriyim 🙂

MarieLaforet onların ne düşündüğünü yada nasıl bi heyecanla umutla yada istemediklerini anlayamayız bi umut la atıyorlar işte isteseler de istemeselerde

MarieLaforet Taaam 1,5 sene boyunca çocuğum olmadı her geciktiğinde test yapardım ama inanır mısın hiçbir platforma hamile miyim diye atmadım yani buradakiler ne bilsinki herkes çizgiyi aynı görüyor. Çünkü hamile değilsin desek demoralize olacaklar hamilesin desek gaza gelecekler belki sonrası hüsran o yüzden diyorum yani kan versin o da rahat etsin en azından 🙂 yoksa o hamilelik heyecanını en iyi bilenlerden biriyim 🙂

Canemin_1

MarieLaforet ya öyle haklısın tabii ama herkes aynı değil ki işte kimisi çok heyecanlanıyot emin olamıyor belki de birilerinden de onay almak istiyorlardır. Bence çok kırmayalım onları taaamm mı 😄