Aspirin Buzlulimonatam yok biz eşimle ikimizde asısızdk onda vücut ağtısı harç bişi olmadı kişiyle alakalı bence. gecen hafta alt komsum oldu 3doz asılı. oda senin gbibi belki daha ağır 4-5gün ayağa bile kalakamadı ökaürük nefes darlığı ates hepsini yasadı
Buzlulimonatam Aspirin demek ki aşıyla alakalı değilmiş bende eşim tek doz oldu ondan mı acaba hafif atlatıyor dedim
mlk1531 Buzlulimonatam bol sirkeli ve bol sarımsaklı yiyecekker tüket birde ilik suyu kemik suyu tavuk suyu ne varsa onla çorba yap bas limonu bol bolda c vitamini al İnşallah tez zamanda atlatırsın
Buzlulimonatam mlk1531 amin canım inşallah dün arkadaşlarda söylemişlerdi kemik suyu falan bugün eşim yapıyor şu anda tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim iyiki varsınız 🥰
jeliiibon Buzlulimonatam yok aşıdandır diye değilde bende olmadım aşı emziriyorum çünkü çok korkuyorum olursam acaba aşılılarda mı bu şekilde geçiriyor diye sormuştum çok geçmiş olsun bu arada 😞
Buzlulimonatam jeliiibon sağol canım teşekkür ederim ama aşı olduktan sonra da böyle geçirenler varmış yani şaştık kaldık aşı olsak bir dert olmasak bir dert