Dört gündür koronayım arkadaşlar ama ağır atlatıyorum ateş terleme üşüme şiddetli baş ağrısı yani beynim gözlerimden akıyor o derece diş eylerim sızlıyor ağrıdan birde bitmek bilmeyen öksürük ciğerlerim sökülüyor resmen bebeğim 6 aylık onunla ilgilenecek kimsem yok o yüzden var mı bana önerebileceğiniz şeyler şunu yaparsan daha çabuk atlatırsın dediğiniz lütfen yardım edin 😞ve şunu söylim rabbim kimseye yaşatmasın böyle berbwt bir hastalık yok inanın ki
Happy Kidse yazdım ama cevaplayan olmadı 😒
Buzlulimonatam nane limon sarımsaklı yoğurt paça suyu sirke ile gargara yapın inşallah atlatırsınız
Buzlulimonatam mandalina portakal c vitamini önemli bol bol yiyin paça suyu icne bol sarımsak koyup icin
Kbranur65 çok sağolun Allah razı olsun hemen dediklerinizi yapıyorum 🥰
Buzlulimonatam sizden de razı olsun allah yardımcınız olsun inşallah
Buzlulimonatam ıhlamur kaynatın kemik suyu ilikli bol sarımsak sirke ile gargara yapın inşallah atlatırsınız rabbim bebeğinizin hürmetine versin anneniz kaynananız var mı peki
Buzlulimonatam zencefil bal limon karışımı hazırlayın hergun sabah akşam birer kaşık tüketin kısa sürede kesiyor öksürüğü boğaza birebir geçmiş olsun 🌸
Buzlulimonatam geçmiş olsun öncelikle bol vitamin meyve çok tuketmelisin limon bol su yanlız size bakacak biri olmalı çok zor geçiyor insan kaldıramıyor
Adsizbayan onu da hemen deniyorum canım çok sağol allah razı olsun 😘
Arasemir11 çok sağol canım dediklerini uygulicam hemen malesef bana bakan kimse yok eşim çocuklarla ilgileniyor ama kızım durmuyor onda
Buzlulimonatam propolis udihindi yağı ve kozalak şurubu yada pekmezi tavsiye ederim d vitamini alırsan oda çok iyi olur çok geçmiş olsun
Buzlulimonatam ben sabah aksam tursu suyu ictim.sarimsak sogan yedim.aile doktorunada vitamn yazdirdim agir atlatmadm c9k sukur
Buzlulimonatam ne demek canm Allah şifa versin
Buzlulimonatam çok geçmiş olsun öncelikle ben hamileyken geçirdim ilaç kullanamıyordum zaten korona ilaçlarını kastetmiyorum vitamin dahi almadım bol bol su için kesinlikle çok önemli hariicnde sürekli ballı ıhlamur sirke zencefil polen bal ve hakiki şekersiz üzüm pekmezi vitamin ihtiyacımı da bol bol portakal mandalina limon elma tükettim tarhana çorbası yaptım bol sarımsaklı 4 gün kötü oldum sadece sonra düzeldim baş ağrıma da arada bir parol içtim ama katlanılmayacak baş ağrısıydı yoksa onu da almazdım Allah şifa versin
Buzlulimonatam canım bi bardak sütü kaynat 5 tane küçük sarımsagi rendele bi bardağa koy üzerine kaynamış sıcak sutu ekle 5 dk beklet içine 1 t.kasigi bal koy karıştır emin ol cok iyi gelecek hergun yap
Adamasali geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
Tecrubekonusuyor onları da yarın eşime aldırtayım canım sağol allah razı olsun 😌
Trendyol sarımsağı bende şu anda çok tüketiyorum bende olmazsa bizim aile doktorunu arayıp yazdırtayım yoksa böyle vitaminsizlikten gidicem valla
Anka sağol Allah razı olsun canım genellikle herkes hemen hemen aynı şeyi tavsiye ediyor limon mandalina sarımsak falan bende şimdiden onlara bi yükleneyim bolca tüketeyim çünkü çok ağırlaşıyorum baş ağrısı da senin de dediğin gibi dayanılmaz bşr ağrı gerçekten bende mecbur ağrı kesicileri kullanıyorum kızımı emziremiyorum bu yüzden de ağrıdan böyle kafamı duvara vurasım geliyor 😞
Buzlulimonatam ben her ictigim suya kekik yagi damlattim limonlu su ictim turşu suyu ictim parol kullandim agrim olunca sarimsak sogan yedim bol bol gecmis olsun bide cok dusunmeyin gripmis gibi dusunun