jeliiibon yok canım malesef bir türlü fırsatım olmadı olmaya eşim ilk dozunu oldu o yüzden o hafif atlattı aşıdan diye düşünüyorum
Happy Kidse yazdım ama cevaplayan olmadı 😒
Zubu yaa hiç düşünmemiştim böylesini ama bizim çıkmamıza izin vermiyorlar ki ilk gün çok ağırlaştım aradık siz çıkmayın kimse de gelemez dediler nasıl gidicem ki
BirVarBirYok ayy kıyamam çok geçmiş olsun annenize de burda da çoğu kişi sirkeyle gargara yapın demiş
BirVarBirYok amin canım dualarınız için çok teşekkür ederim dediklerinizin hepsini yapıcam inanın ki başka çarem yok çünkü hastaneye almıyorlar eve gelip bakmıyorlar ancak sizin söylediğiniz bütün yöntemleri deniyorum inşallah bende faydasını görürüm 😞🤲🏻
Buzlulimonatam yüksek dozde c vitamini. cinko asetat formu (çinkopast bildiğim marka baskada vardır) d vitamini 20 damla 3gün daha snra 8damla devam. kekik suyu 2 yudum. kekyağı buhar mak barsa içine damakt yokda cezve caydanlıkta suyla kaynat odaba getir. ağrıların işin parol emzirdiğin için baska bişi kullanamzsn zaten. bende lohusayken gecirdim senşn gibiydim Allah yardımcn olsn
Buzlulimonatam yok biz eşimle ikimizde asısızdk onda vücut ağtısı harç bişi olmadı kişiyle alakalı bence. gecen hafta alt komsum oldu 3doz asılı. oda senin gbibi belki daha ağır 4-5gün ayağa bile kalakamadı ökaürük nefes darlığı ates hepsini yasadı
Aspirin tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım denicem bugün hepsini 😘
Aspirin demek ki aşıyla alakalı değilmiş bende eşim tek doz oldu ondan mı acaba hafif atlatıyor dedim
Buzlulimonatam bol sirkeli ve bol sarımsaklı yiyecekker tüket birde ilik suyu kemik suyu tavuk suyu ne varsa onla çorba yap bas limonu bol bolda c vitamini al İnşallah tez zamanda atlatırsın
mlk1531 amin canım inşallah dün arkadaşlarda söylemişlerdi kemik suyu falan bugün eşim yapıyor şu anda tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim iyiki varsınız 🥰
Buzlulimonatam bende öyle oldum canım bide hamileydim
Tecrubekonusuyor yaa rabbim bşr daha yaşatmasın o zaman canım
- Düzenlendi
Buzlulimonatam yok aşıdandır diye değilde bende olmadım aşı emziriyorum çünkü çok korkuyorum olursam acaba aşılılarda mı bu şekilde geçiriyor diye sormuştum çok geçmiş olsun bu arada 😞
Buzlulimonatam amin canım cümlemize
jeliiibon sağol canım teşekkür ederim ama aşı olduktan sonra da böyle geçirenler varmış yani şaştık kaldık aşı olsak bir dert olmasak bir dert
Buzlulimonatam valla billa bende şaşkınım napsam bilmiyorum 🤷🏼♀️