MarieLaforet Nietzsche herkes bize uygulasın biz üstümüze düşeni yaparız ☺️ niçecim nen var kuzum neye sıkıldın sen
Anilla Nietzsche Bergen ve bergen gibi nice ciceklerin hayatını soldurdu o adam demeye dilimizin varmadığı İtler …
Nigar11 Nietzsche neyse asil konuya donelim aska Asik oluncami kalbine yonelir taslar Cok sevincemi izdirab baslar Kotu mu ask? Sacma mi? Baska?
Nigar11 Nietzsche Dik duramiyorum oldum sancili gun rant alamiyorum Gokyuzu masmavi ama ben gene siyahligimdan kurtulamiyorum??
Nigar11 Nietzsche taladro dusunme bosver dinlemediysen dinle ben ilk defe 5 yil falan once dinlemisdim hepte dinlerim
deleted13 Herkes öldürür sevdiğini… Kimi bir bakışı ile yapar bunu… Kimi dalkavukça sözlerle… Korkaklar öpücükle öldürür… Yürekliler kılıç darbeleriyle…
Nietzsche deleted13 vur dedik öldürüyorsunuz ,yalnız nerden seçip buluyorsunuz anlamıyorum. Bu kadar Nokta atışı yapılmaz .
deleted13 Nietzsche Gece açsaydın bu postu sana döktürürdüm😂(Bu arada ben Madam,nickimi alanlara itibar etmeyiniz.😂)
Nigar11 Nietzsche caan bende eskiden biliyorum hepsini.. Bir bu sarkilar birde bizim Azeri sarkilar varki insanin tam olarak ne hissettiyini anliyor