Littlepanda Nietzsche Sabırlı ol,senin için yazılmış olan kader yazarların en mükemmeli tarafından yazıldı.
Lavinia_ Nietzsche tamam ciddiyete bağlıyorum 😂😂 Açıklamalarla vaktini harcama; İnsanlar sadece duymak istediklerini duyarlar. -Paulo Coelho ⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Nietzsche Littlepanda keşke kötü şeyleri başkasında görerek öğrenmiş olsaydık ama bu da çok bencilce .
Cikolatali-waffle Nietzsche Hep sen mi yandın? Ben de gülemedim yalan dünya da…. sen beni gönlünce mutlu mu sandın? Ömrümü boş yere çalan dünya… Neşet ertaş
CilekliVotka Nietzsche Dayanamadım son sözümü de yazıp gideyim😌🌸 “Gururunu hiçe sayıp attığın tüm adımlara pişman edilince değişiyorsun. Eskiden gurur da neymiş diyordum, şimdi ‘Sana bir adım daha atanın ayağını kırsınlar’ Diyorum.” Geceniz güzel olsun🌸
mgxxx Nietzsche Yıllarca aşkınla boşa yanmışım Seni bir sevgili bir dost sanmışım Bir hiçmişsin meğer ben aldanmışım Artık ne duamsın ne de bedduam 🥃
mgxxx Nietzsche Kapanmaz yarayım gece gündüz kanarım senin eserin bu yorgun yıllarımmm🎶🚬🥃 Bu böyle olmayacak fasıla gidiyorum ben 🤦🏻♀️😭