Lavinia_ Yasak_elma postun gidişatına göre post başlığı değişti 😂😂 bu posta en masum benim yorumum 😂😂
Mirinda Akrep atasözü değil ama yaşlı bi teyze vardı çok güldüğümüz zaman sinirlenir şeytan s.kini mi gösterdi derdi 😂😂
Betulll Ben bzaen bişey istediğimde Her kuşu s.ktik leylek kaldı diyorlar genelde😂😂 Et olsunda götüme girsin 😂😂eti cok sevenler söylüyo genelde
Betulll Blondie yatırdım çam dibine batırdım tam dibine aha kan geliyor 9ay sonra biri geliyor 😂😂😂😂bana da kim ogrettiyse küçükken bunu söylerdim şarki gibi
rumusbu Akrep deden eşeği siktikten sonra ebenin am..na taş bağla Katranı kaynatsan olurmu şeker cinsini siktiğim cinsine ceker.
Yasak_elma Akrep gökten m yağsa bize yrrak düşer🤣Gte giren şemsiye açılmaz🤣Yaşa başa tşşa oturma demişler atalarımız🤣🤣
Cilekliturtaa Adamasali Annemde genelde besle kargayı oysun gözünü der kardeşim için farklı bir versiyonu😄
Redrouge Ayy ayıp ama ya biraz edepli olun . İlla edep illa edep ! 😂😂 Şaka Maka ben bunların hepsini yeni ogrendim ya çok üzüldüm şimdi bi yere not alayım illa lazım olur ileride 😂