Adsizbayan 😁😁 sevdiğim bı şairin o sihirli dizelerini sıralıyorum izninizle 😁 Ben sana bok demem , Boklar duysa ar eder . Bir zerren düşse boka , Onu da mundar eder. Tanrı senin hamurunu , Necasetle yoğurmuş, Anan seni s.ç.r iken Yanlışlıkla doğurmuş 🌸🌸🌸
Olivetti Adsizbayan uludağda karı düşünüyorum karı donları çözülmüş karı masamda buz gibi biram hani ya rakım herkesin elinde ski kayıyor benimki kırık benim adım orhan veli kanık yüreği yanık…
MarieLaforet Olivetti ohaaaaa şimdi anladım ya ben hep sapık olarak okudum bunuu adam kar düşünüyormuş millet karda ski ile kayıyormuş Allahım ne fesatlaştım
E_heralde Akrep osuran göte tövbe yok Acıma yetime döner koyar götüne ayranı uok içmeye faytonla gider sıçmaya 😂😂
Nietzsche Olivetti Bu konuda bir duyuru yap 😂😂şey istiyorum forumdaki hiç kimse senin yazım yanlışını düzeltmesin 😂
Littlepanda Littlepanda Babaannemden kesitler 2 Bugün yediğin hurmalar yarın g.tünü tırmalar Yar-rakta kafa var sende yok Azgın pi-pi donda kızgın mermi namluda durmaz Eceli gelen fare kedinin taş-ağını koklarmış Hesabını bilmeyen çavuşlar döner gotünü avuçlar Görmemişin oğlu olmuş tutmuş s.kini koparmış Kediye b.kun ilaç demişler gitmiş gömmüş
Orange-woman Akrep gelirse kasıma kadar gelmezse s..ikime kadar😂 noktalı yeri yazmayı Olivetti den öğrendim 😂😂