• Muhabbet
  • Önemli bir konu lütfen bir bakar mısınız bilgisi olan vardır belki 💥💥💥💥

Merhaba kızlar yeni katıldım ve size önemli bir konu hakkında danışmak istiyorum soracağım şey sexi değil ama bir dahakine umarım 😅 Şimdi şöyle hemen anlatıyorum. Ben bir yakınımdan kötü bir enerji alıyorum ve çok önemli bir konu hakkın da yalan attığını beni kandırdığını hissediyorum eminim. Bunu nasıl ortaya çıkarabilirim açan medyum felan mı gitsem genel de medyum hoca felan gidip gerçeği ortaya çıkarıyorlar ya kişi kendisi gelip anlatıyor böyle bir şey mümkün mü acaba

Budakim gerçekten bu kadar seviyor musun bu hayatı 😂 . Kötü enerji aldığın kişileri direk hayatından çıkarsan mesela daha az yorucu olmaz mı

Budakim ben olsam medyumlara falan para vermem ufak tefek yemediğime dair bi şey çıtlatırım kendisi anlatırsa anlatır anlatmazsa siktir ederim açıkcası

Budakim ne gibi bi konu hakkinda mesela yakinim demissiniz daha fazla yakin olup samimi olup caya cagirip bayagi samimi konuşup konu konuyu acar derler konuyu acacak agzindan kolaylıkla alabileceğiniz yada tahmininiz doğru mu diye kesin karara varabilcebiz bi ortam yaratabilirsiniz cay kek bahanesi ile kanitlamak istiyorsanız da eger kabil ederse doğrusunu ses kaydi alabilirsiniz 😂😂😂

Budakim neden direk muhabbeti kesip samimiyeti azalmiyorsunuz medyumlar tamamen uydurmaca para tuzağı kesin çözüm olarak görüşmemenizi oneririm

Olivetti 😂 doğru söylüyorsunuz da işte öyle durduk yere hayatımdan çıkaramam öğrenip öyle def etmek istiyorum

Nimess maalesef çok yalancı biri. En iyisi arama mesafe koymak öyleyse

efuliimm yada ben en iyisi arama mesafe koyup Allah’a havale edeyim zaten er yada geç ortaya çıkar kimsenin yaptığı yanına kalmaz

Budakim niye bu kadar kendini yorasın senin biseyler hissetmen yeter bosverr daha fazla ona vakit harcama gitsin

Rouge Haklısınız bence de ben Allah’a havale ediyorum er yada geç ortaya çıkacaktır inşallah.