popcorn_18 Kalbe işk hamilelik belirtim çok uyumak olmuştu devamlı uyumak istiyordum ama aklıma hiç gelmemişti hamile kalabileceğim 😂
Adamasali Kalbe regl gecikmesi mide bulantısı uyku hali yorgunluk kasiklarda ve belde agri kiminin iştahı açılır kiminin tam tersi…. aserme …..tabi kişiden kişiye değişiyor bunların hepsi
Bilinmeyenlidenklem Kalbe adetim gecikmese anlamayacaktım, ilaçla adetimi düzwnledikten sonra bir anda 10 gün gecikince şüphelendim ve sonuç şimdi oğlum var 😂 onun dışında öğrendikten sonra aşırı koku hassasiyeti başladı başkada bir sorun belirti olmadı aşırı sorunsuz aşırı mükemmel bir hamilelik geçirdim 😂
Birmelekannesii Kalbe Göğüs ağrısı ve sırt ağrısı olmuştu bende, 6 ay kusmuş biri olarak miğdeyle alakalı hiç bir belirti yaşamadım 7.haftama kadar, koku bulantı kusma baş dönmesi hepsi 7.haftada başladı ve 6 ay sürdü 😩 ama göğüs ağrısı bana anormal gelmişti normalde ağrımaz çünkü regl olcağım zaman.
Peridehatunu Kalbe Davul gibi şişen sertlesen göğüslerim el vuramiyodum camasir zor degistiriyodum çok acımıştı. Hamilelik belirtimmiş meğer. Birde aşırı yorgunluk halsizlik kolumu kaldirmaya mecalim yoktu
deleted77 Kalbe transfer ile gebelik yaşadığım için hangi gün oluştu hepsini biliyorum fakat sonrasında belirti olarak şiddetli baş dönmesi, aşırı mide bulantısı, istifra, uyku hali, hiç bir şey yiyememe 🤷♀️
Redrouge Kalbe sadece uyku . Her yerde uyuyordum yemek masasında yemek yerken, otururken, amuda kalkarak bile uyuklayabilirdim o derece
mlk1531 Kalbe adet gecikmesiyle öğrendim ama nerdeyse 20 gün falan gecikince öğrendim. Sonra anladım ki sürekli uyku halim ve yorgunluğunda hamilekiktenmiş
Lavinia_ Kalbe midem çok fena bulanıyor du hata bununla ilgili çok kömik bir anım var üşeniyorum yazmaya 😂😂
Bambii Yumurtadan tiksindim öyle böyle bir tiksinme değil ama binada yumurta pişsin kokusu bana geliyordu 😅
ketenprenses Kalbe Aşerme 🤣şembörek harcına aşermiştim böyle uyandığımda ilk burnuma onun kokusu geldi😍😍😍bu arada hiç sevmem annem gildeydim annem yapmamıştı bana uyandım dedim kesin hamileyim test yaptım sonuç pozitif 🙂
Deleted11 ketenprenses bende annemde öğrenmiştim 🤩 benim belirtim vajinamda iğne batması hissi çok acıyordu bide uykum vardı hep 🤦♀️
Anonimm00 Kalbe ayaklarım buz gibi hiç ısınmadi. Göğüs hassasiyeti çok hafif yeşil damar çıkmıştı. Sürekli yemek yeme isteği. Yüzümde bir parlaklık herkes tarafından görülen.