1dost Seviyorum üstte olmayı kız😂
Farklı Pozisyonlar😍🤪
papatya_ Demmeki aynı şeyi düşünmüşüz bakınca😋😂
Yasak_elma Hahhaha işte doğru tahmin herkesin rutini farklı 😄 bize de o farklılık sayılıyor mesela 😄
Yasak_elma O yooo yatakta olmasıyla sandalye de olması çok farklı veya bu tarz tekli koltuğunun varsa bir dene anlarsın ne demek istediğimi mük👌
Anonimhatun yaaa super 😂😂😂
Yasak_elma AA tabi siz daha deneyimlisiniz dört daha uygun gibi evet 😉
- Düzenlendi
Turuncu ozaman bu postta herkes birbirinden pozisyon öğrenecek🤪🤪
Fatimaba 5 yıllık tecrübe konuşuyor burada.Ötekiler iyice alışınca eliniz pratikleşince deyim kız ben sana öyle yaparsınız😉🖐
1dost Öylemi canım tamam deniycem benimde gözüme çol ateşli geldi seviyorum butarz pozisyonları.Üstte olmayı seviyorum.O surat ifadesini görmeyi seviyorum🙈🙈
Nietzsche bi şey dicem bu nasıl yapılırki adamın uzvu elimizde kalmasın sonra kesin denediniz mi yoksa dalga için mi yazdın hahah
MarieLaforet tabiki denemedim ama denerim hagsvsbsbbs
Olivetti ay bu ne yaaa ikisi de küsmüş dönmüş gibi ahhaha
Yasak_elma ben sandalyede korkarım düşeriz falan kırmayalım biyerlerimizi🤣🤪
Arabada iyi oluyor da biz nişanlıyız diye sadece sürtünme var gerisi olucak diye ödüm kopuyor ama çok dikkat ediyorum 😚🌼
2minikmucize Tekli berjerde de olur sandalye zaten olmaz burdaki fotoğrafa bakma o sadece çizilme gerçekte tabiki sandalye tepesinde yapamazsın😀Biz o pozisyonu yatakta yapıyoruz.Eşim yatak başlığına yaslanarak oturuyor o şekilde yani gerisini sen anla😋😋😉Hem yatakta daha rahat oluyor yorucu olmuyor öyle
Fatimaba Anacım sen evlenmeyi bekliycen yapacak bişey yok gülüm😘
Yasak_elma neyseki çok sabırlıyım abla😂
Yasak_elma ben sandalyede korkarım düşeriz falan kırmayalım biyerlerimizi🤣🤪