Kesinlikle herhangi bir art niyetim yok, linçlemeyiiin 🙊
Merakımdan açtım bu postu (laf olsun torba dolsun 😅) Tesettürlü müsünüz? Açık mısınız? (Bunu nasıl tabir edeceğimi bilmiyorum) Tesettürlüyseniz nasıl girdiniz tesettüre? belki isteyen vardır cesaret edemiyordur ya da bilmiyordur. Fikir olur ☺️
Tesettür vs Değil
- Düzenlendi
Bu arada ben tesettürlü değilim cesaret edemem her şeyden çok çabuk sıkılırım. Bundan da öyle olsun istemem 🤭
Deleted11 bende tesettürlü değilim.ama cok istiyorum kapanmayi sizin gibiyim bende hemen sıkılıyorum herseyden ve kendime güvenmediğim icin kapanamiyorum😕
Adamasali Bende öyle kendime güvenemiyorum. Kapanıp açılmaktansa hiç kapanmam daha iyi diye düşünüyorum 😏
Deleted11 Tesettürlüyüm :) Anlık kapandım pişman değilim🤗
Tesettürlüyüm Bi anda karar verdim pişman değilim 😊
Yorumcuanneniz yaa ne güzel ben kaç yıldır düşünüyorum ama bir türlü harekete geçemedim ☺️
Yorumcuanneniz profilden belli zaten canm 😁😁😁
cutechucky ne güzeel 🥳 darısı isteyenlerin başına 🙏
Adsizbayan bencede 😂😂
Bende tesettürluyum tamamen kendi arzumla kapandım evde yine istediğim gibi çeşit çeşit model model giyerim içimde kalan bişey yok oyuzden
Adsizbayan bende normalde çok çok açık giyinmem ama yinede cesaret edemiyorum 🤦♀️
Deleted11 ben tesettürlüyüm yani elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. Benm küçüklükten beri içimde var ya babam hep der sen annenin başörtsünü başına takıp evcilik oynuyodun kız kardeşin askısız elbise yapıyodu başörtüden kendine diye 😀😀😀 ben lisenin bitmesini bekledim okulda zor olacağı için arada alırdm kendime tunik eşarp filan yaz tatilde ani bir kararla dışarı çıkacaktm kapattım başımı öyle çıktm annem şok 😀😀
Deleted11 amin inşallah hakkıyla diyelim kendime göre kapalıyım dinen Pardus omuz kapatmak gerekiyor inşallah ileriki zamanlarda da öyle olurum ama çoğu kapalıya göre daha kapalıyım. boyun bilek vs dikkat ederim
Deleted11 istek varsa gerisi gelir😂
TombulHatun Maşallah inşallah bende cesaret ederim bir gün 😂😂
Yorumcuanneniz cesaret gelmiyor bide bazen istiyorum bazen nasıl yapcam diye düşünüyorum 🤦♀️