Lavinia_ bizim bir komşumuz vardı aklıma o geldi .oyuncak almıştı ogluna cocuk da bizdeydi ,oyuncagı paketinden cıkarmamıs.bizde ac da oynasın dedik ,yok o ne görse istiyo iki ceviriyo hevesini alıyor atıyor gidip geri iade edicem demişti haklıymıs😂😂alman zekası😂

Amannebileyim öyle cocuklar var ya yani huy değiştiriyorlar bir süre umarım gecicidir bilgim olsa keske bisey desem

Amannebileyim ilgilenmiceksiniz maalesef yoksa önünü alamazsınız. Birde çocuk psikoloğundan destek mi alınsa acaba bu yaşta yeğenlerim var hiç böyle davranışları olmadı

Canemin_1 Bir dediği olmasa üzerinden 2 gün de geçse unutmuyor asla uyanıyor bana şunu yapmadın diye ağlamaya başlıyor ta ki uyuyana kadar ağlaması da normal bir ağlama değil evde çığlık çığlığa geziyor en son yeter ki sussun da ne istiyorsa olsun diyor insan

Harleyquinn okula adapte konusunda bir sıkıntısı yok diye biliyorum birkaç defa ben de gittim almaya çok mutlu bir şekilde çıkıyor okuldan eve geldiğinde hadi ne zaman gidicem okula deyip duruyor

Esmerkiz doğrudur bilemiyorum henüz çocuğum yok istediği o an olmayınca günlerce ona ağlayacak kapasitede bir çocuk

Cikolatali-waffle benim de 7 yaşında kardeşim var onda da bu şekilde bir sorun görmedik hiç aşırı takıntılı bir çocuk önceden de böyleydi fakat son 2 haftadır daha da arttı biri ağzını açsa iyi veya kötü sus seni görmek istemiyorum deyip odasına gidiyor kimseyi yanına almıyor ağlayıp duruyor 1 yaş küçük erkek kardeşi var aynı odada olmaya bile tahammül edemiyor

Amannebileyim
              Yaştan ziyade okula yeni basladigi icin boyle oldugunu düşünüyorum. Biz bile yeni bir ortama girdigimizde zorlaniyoruz. Evden uzak ve tek basina oldugu ilk deneyimi. Boyle olmasi cok normal. Tolere edip sabır gösterin zamanla alisacak.