Eltimin 6 yaşında bir kızı var bu sene anasınıfına başladı son 2 haftadır aşırı agresifleşmiş her şeye ağlıyor kim ağzını açsa sus seni görmek duymak istemiyorum ben yalnız kalmak istiyorum deyip duruyor mesela mutfakta ufak bir işim varken yanıma gelip su istiyor tamam diyorum şunu sofraya koyayım vereyim diyorum sanki dayak yemiş gibi bas bas bağırıyor bu çocuğun düzelmesi için neler yapabiliriz nasıl bir yol izlemeliyiz

Amannebileyim Ahh Ahh bendede 5 yaş versiyonu var onun anaokuluna yeni başladı ve bildiğin genç kız tiriplerine girdi herşeye ağlıyor cevap veriyor ne yapacağımı bilmiyorum

Amannebileyim aynı 3 yaş sendromu bitmiyor bu sendromlar 😅 3 yaşında kızım var birşeye yok desem yada dur kızım şunu halledip yapalım desem bas bas bağırıyor kendini yerlere atıyor ağlıyor. Biz her dediğini yapmamaya çalışıyoruz ağlıyo ağlıyo susuyor. Her dediğini yapmayın önünü alamazsınız bırakın ağlasın. Bi süre sonra düzelir güzellikle sakinleştirin ağladığında

Rouge aynen 2 yaşında oğlum şuan beni eve koymuyor resmen git gideceksin . Yemicem icmicem gizli gizli gidip kıyafetlerimi döküyor mutfakta savaş çıkarıyor. Ve sürekli ağlayıp kucak istiyor inmiyor resmen eşimle yan yana uyuduğumuzu görmesin sinir krizi geçirip kafasını vuruyor bazen yumruk vuruyor yatağa değişik bir hal 🤷‍♀️😄

Lavinia_ amaa sasırdım napim yani ne gibi sorunu olucak da sendroma giricek en fazla çizgi filmini kaçırır 😂ya her halleri tatlıdır .insan böyle duyunca şaşırıyor hic duymadım cünkü

Canemin_1 aboww 😂ama o annesini de kıskanıyodur o yasta daha bir baglı oluyolar anneye sanki o yüzden mi acaba,birde erkek 🤔masallah saglıklı yasları olsun buarada 🙏 iki yasında eve gelme git gizlice esyaları dökiyim nasıl planlar böyle😂

Rouge düşün bir saat önce geldik yatağa uyucaz diye zar zor uykuya daldı 😬 bir sürü oyuncak aldık gidib evde patates,soğan ile oynuyor 😂 aynaları yeni siliyorum gidib anne diyerek pamak basıyor 😂😂 tencere tava almakdan biktim artık 😂 daha çoook var ama cidden iyi yanları da var bir anne diyib sarılışı öpüşü var dünyalara bedel 🥰

Amannebileyim
              Mutlaka bir pedagogdan yardım almanız laZım bazı devlet hast bu bölüme ulaşabiliyorsunuz bulunduğunuz ilde hast de varmı onu araştırın bazen bizim göremediğimi ufak problemler onlar için çok büyük sorunlar haline gelebiliyor ilgi çekmek istiyor olabilir okul hayatı başladı adapte olmakta zorlanıyor olabilir ama mutlaka uzman yardımı ile yönlenmeli

Lavinia_ patates sogan😂😂bosa oyuncak almayın 😂cok tatlı ya 🥰o ayna meselesi kardesimde de vardı. ya siliyoruz siliyoruz illa gelicek parmak basıcak

Rouge işin tersliği oyuncak görünce oyuncak istiyor alıyoruz iki dk sonra soğana patatese koşuyor 😂😂 almasak da ağlıyor ah saçlarım beyazladı bu yaşta 😂😂 (şaka şaka )

Amannebileyim sendirom ona bakarsan her yaşta olucak . Daha çok deneme yapıyor çocuklar ne derecede ilerlerim anne babaya nasıl kendimi anlatırım isteklerimi yaptırırım gibisinden .

User-123 bu da anaokuluna yeni başladı mesela elinde bebek var ver de bakayım diyorum oyun başlatmak için ona bile ağlıyor kendini yerlere atıyor