Littlepanda Sihirlisabuncu hahahha sağ gösterip sol vurmak böyle bişey adamı nasıl korkuttuysan artık kendini kavgaya hazırlamış 😂
Adsizbayan Littlepanda aynn ama bazı erkekler aralarında konuşup anlatıyormus şöyle ettim böyle ettim diye
Littlepanda Adsizbayan evet eşim askeri personel erkeklerle iç içe olduğundan anlatan da var o muhabbetlere girmeyende var erkekleri masum zannetme herkese güvenme diyor ben genelde karşımdakini kendim gibi saf zannederim 🙃
Kumruu Rouge Ayy düşünsenize adamlar birbirlerine eşlerinizin memeleri nasıl,kaç dk da boşalıyorsunuz yada oral yapıyor musunuz? gibi şeyler soruyorlar sonra evde çıkan hengameyi düşünemiyorum🤣🤣
bitterdelisi24 Littlepanda yaa koptum ahhahahahw 😀😀😀😀😀😀 ya cok tatlısın valla :) dogru söylüyorsun :)
Edepyahu Littlepanda siz böyle diyince çok tuhaf geldi biz konuşurken normal ama onlar konuşurken anormal geldi 🤫😩
zigoflavya Rouge Böyle bir site var. Kızlar soruyor adı ama genelde erkekler kullanıyor ve bu tarz çoğunlukta sorular dönüyor. Eşlerinizin telefonunu kontrol edebilirsiniz ben bombayı attım