Arasemir11 evet canım tabiki bilgi aktarımı olur kadın kadına anlatır ama sorununu bilmesi gerekeni vs .burası onun için iyi .fakat detaylı seylerden bahsediyorum .mesela diyo ki inlerken ne diyorsunuz ,bunu bilsek bize ne yararı olucak ?ama yorum yapıyolar birbirini gazlıyorlar etkileniyorum diyolar sırf etkilenmek için acılan post .mesela ,yada seks anınız diyor herkes güzel cevap veriyor detay istiyor detayı napcan ?işte amaç farklılasıyor .yada kocanınki kac cm ,bunu bilsek ne yararı olcak ?bunları erkekler konussa esleri taslardı onları ,kıskanan olurdu falan..
Karımı çıldırtmak istiyorum 😝
Rouge tabikide özeli o kadar dökmemek gerek gerekli bilgileri paylaşsalar daha yararlı olur cnm Bnde gördüm hani ona buna kime ne eşlerin ki kaç cm 😂napacaklarki 😂
Arasemir11 aynen 😂😂🌸
Rouge mahrem olan orda kalmalı tabi bazen yorumluyoruz ama hiç anlatmamak gerekiyormuş güzel değil hem dinen hem ahlaken karı-kocası arasında bağı zedelermiş anlatılması çevremde çoğun kişi anlatır ben karşıyım 😝
2minikmucize normalde yüz yüze baktıgımız insanlara nasıl anlatamıyosak aynı. benim profilimi hep goruyosun yorumlarda ardle diyosun ,şimdi ben anlatırsam ardlenin neyi nasıl yaptıgını biliceksin 😂ha yüzümü goruyosun ha görmüyorsun fark yok ki 😂burda ruslar var anlatıyorlar bazen agzımız yamuluyor 😂hic onlar gibi davranmadım bilgim varsa söyledim sadece .kendileride seviyorlar buarada, nasıl desem tam bir kadınsın cilvelisin ama bize ağır davranıyorsun gizemli gorunuyor bize açmıyorsun diyolar hosuma gidiyor yani ne yalan söyliyim😂bende öyle yapmak istiyorum diyor ama anlatıyor ..
Sihirlisabuncu hahahha sağ gösterip sol vurmak böyle bişey adamı nasıl korkuttuysan artık kendini kavgaya hazırlamış 😂
Littlepanda aynn ama bazı erkekler aralarında konuşup anlatıyormus şöyle ettim böyle ettim diye
Rouge yani haklısın valla ben ço yakın bulursam bazı komik şeyleri belki oda belki🤣
Littlepanda yaa koptum ahhahahahw 😀😀😀😀😀😀 ya cok tatlısın valla :) dogru söylüyorsun :)
Littlepanda siz böyle diyince çok tuhaf geldi biz konuşurken normal ama onlar konuşurken anormal geldi 🤫😩
bitterdelisi24 teşekkür ederim 🌸😇
Adsizbayan evet eşim askeri personel erkeklerle iç içe olduğundan anlatan da var o muhabbetlere girmeyende var erkekleri masum zannetme herkese güvenme diyor ben genelde karşımdakini kendim gibi saf zannederim 🙃
Edepyahu aynen valla erkekler konuşsa sapık pis düşünceli deriz 😂
Rouge Böyle bir site var. Kızlar soruyor adı ama genelde erkekler kullanıyor ve bu tarz çoğunlukta sorular dönüyor. Eşlerinizin telefonunu kontrol edebilirsiniz ben bombayı attım